Faz1 Etap23.4 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü
Faz1 Etap23.4 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

İmaj boyutu 4.9 GB 4 dakikada kurulum.

Yapılan değişiklikler:
Dokunmatik çalışmadığı zamanlarda düğmeden kapatma etkinleştirildi.
Anydesk uygulaması yüklendi.
RustDesk uygulaması yüklendi.
Calibrasyon uygulaması yüklendi.
Openboard uygulaması yüklendi.
Kalem uygulaması masaüstüne alındı.
Aygıt giriş çıkışında ses çıkarması sağlandı.
Masaüstünde istenmayen uygulama simgeleri kaldırıldı.
Kapat düğmesine tıklayınca tahtanın kapanması sağlandı.
Sınırlı kullanıcılar kaldırıldı yerine etap kullanıcısı yönetici olarak atandı ve otomatik açılması sağlandı.
Eba bağlantısı masaüstüne alındı.
Mebi bağlantısı masaüstüne alındı.
OGM bağlantısı masaüstüne alındı.
Eba,Mebi,OGM kısayolları google chrome eklendi.
Çizim aracı masaüstüne alındı.
19.02.2026 tarihi itibariyle tüm güncellemeler yüklenmiştir.

İmajı ventoy ile boot edebilirsiniz.
Sonraki versiyonlarda daha işlevsel hale getirmeye çalışacağız.

İndir:

Ekli dosyayı görüntüle 81319

Hocam merhaba imajın kablosuz ağ bağlantısı driverı yok mu? Yardımcı olabilir misiniz?

Pa

Pardus otomatik buluyor. Windows için mi istiyorsunuz?
Etap23.4 kurulumunuzu yaptım. Fakat akıllı tahtanın olduğu yerde kablolu bağlantı yok. Kablosuz internete bağlamak istiyorum fakat imajı yükledikten sonra kablosuz bağlantı seçeneği bulunmuyor. Bu konuda destek istedim hocam.

Etap23.4 kurulumunuzu yaptım. Fakat akıllı tahtanın olduğu yerde kablolu bağlantı yok. Kablosuz internete bağlamak istiyorum fakat imajı yükledikten sonra kablosuz bağlantı seçeneği bulunmuyor. Bu konuda destek istedim hocam.
Sağ altta onunda bildirimi var hocam belki anteni filan sökülmüşse sinyali zayıf olabilir onun haricinde wifi kartı bozulmuşsa yine görünmeyebilir.

hasari hcm ın v6 versiyonunun kurulumunu bitirdikten sonra ekran çözünürlüğü ayarlarını 1280 e 1024 yapmanız halinde ekran gayet stabil hale geliyor.

Ekran 1920*1080 deyken görüntü gidip geliyor benim Faz1 de, 1280*1024 de sorun çıkmıyor ama görüntü çok kötü oluyor öyle de. Bir çözümü var mı bildiğiniz görüntü kapanıp açılmasının

Ekran 1920*1080 deyken görüntü gidip geliyor benim Faz1 de, 1280*1024 de sorun çıkmıyor ama görüntü çok kötü oluyor öyle de. Bir çözümü var mı bildiğiniz görüntü kapanıp açılmasının
Faz1 lerde böyle bir sıkıntı var henüz çözmediler.

ilksms
Geri