Yeni imaj yayınlanmıştır:
https://www.bilgisayarbilisim.net/k...ktan-egitime-uyumlu-uefi.177277/#post-1892127
https://www.bilgisayarbilisim.net/k...ktan-egitime-uyumlu-uefi.177277/#post-1892127
Son düzenleme:
Sorun olmaz hocam.İndirme Linki bekliyorum hocam. Teşekkürler. Bir de bunu normal bilgisayara da kursak sorun olmaz değil mi.
"Imajda yönetici yetkili tek bir kullanıcı (ETahta) vardır ve şifresizdir."HOCAM BUNDA ayarlar için gerekli olan admin şifresi filan olmuyor mu
Aynen öyle hocam.Tüm disk formatı yapılmadan sadece C olanı yüklemeyiniz bu kısmı anlamadim hocam yani ilk sefer image atarken komple mi atmamız lazım
Rufus ayarlamasında gpt ve uefi diye seçilip başlat deyince karşınıza seçim ekranı gelir, iso modu ya da dd modu. Orada DD modu seçilmeli.Hocam teşekkürler.
(Rufus için DD modunda yazılmalı) anlıyamadım DD modu derken.
var yazıyor ya hocamHocam d sürücüsünde windows güncellemeleri kapatmak için bir program var mı? Yoksa hangi programı önerirsiniz? Teşekkürler emeğiniz için.
Ek indirme linkleri ekleyeceğim hocam.""""Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.
Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun."""""
hocam indirmeye devam ederken indirme kesilmiş tekrar indirmek istediğimde de böyle bir şeyler yazıyor...
Aynen hocam iyi olur bu.Elinize sağlık. Özellikleri güzel görünüyor. Kullanacak arkadaşlar da dönütte bulunursa çok seviniriz.
Teşekkürler hocam eline sağlık. Indirebiliriz insallahEk indirme linkleri ekleyeceğim hocam.
Aynen hocam iyi olur bu.
Şubat mı eylül olanı mı kurdunuz hocamBir önceki sürümü kurdum, çok güzel ve çok kullanışlı. Bu sürümün de daha güzel olacağına inanıyorum. Emeğinize ve elinize sağlık.
hocam rufus imaj oluşturma uzunmu sürüyor ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum