Faz 2 tahtalar hakkında

Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu faz 2 tahtalarda bir del seçeneği var bios'a giriyor bir de f7 var o da ayrı bir şey. Başka bir şey yok ben güvenli modda açmak istiyorum f8 işe yaramıyor.Ya da faz1deki gibi windowsu yeniden yükle , onar gibi seçeneklerden yararlanamıyorum. Bu seçeneklere nasıl giriyoruz güvenli modda nasıl açıyoruz?

arkadaşlar windows 8 lerin olduğu faz2lerde güvenli modda açamıyorum. Bilgisayarı onar seçeneği de gelmiyor faz1lere kendi içinde bilgisayarı onar-windowsu yeni yükle seçeneğiyle formatlıyordum iyi oluyordu. Faz2ler hakkında bilgisi olan yok mu acaba yardımcı olabilecek.

ayarlar-bilgisayar ayarlarını değiştir sonrada güncelleştirme ve kurtarmayı sonrada kurtarmayı tıklıyoruz. Her şeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin bölümünden başlarkeni seçiyoruz.Sonrada ekrandaki yönergeleri izliyoruz gibi bir şey buldum bakalım olacak mı deniyecem müsait zamanda.

arkadaşlar bu ayarlar-gelişmiş ayarlar kurtarmaya giriyorum windowsu yeniden yükle diye isteğiniz yerine getirilemedi diye hata alıyorum. Bu faz2lerde internette yok nasıl yapcaz imaj haricinde.

Bize de faz2 yeni geldi .Masaüstünde windows 8.1 geriyükleme kısayolu var orda açıklıyor.başlangıç aşaması şöyle"ayarlar-bilgisayar ayarlarını değiştir sonrada güncelleştirme ve kurtarmayı sonrada kurtarmayı tıklıyoruz. "
uyguladım sıkıntı çıkmadı ama önce varsa deepfreeze kaldırmak gerekiyo tabi.

BBNET
Geri