Faz 2 Tahta Onarım Yapmıyor

Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar microsoftun sitesinden 4gb lık bir flash belleğe kurulum medyası oluşturdum. Biostan gösterdim windowsu yükle dediğimde etkinleştirme ürün anahtarı istedi o yüzden geri döndüm sol altta onar dedim. Fakat tüm işlemlerin sonunda windows'un yüklü olduğu sürücü kilitli kilidi açtıktan sonra yükleme işlemi yapın uyarısı aldım. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Çözüm hakkında fikir verebilirseniz sevinirim.

arkadaşlar imaj indirme imkanım henüz yok. Bu usb belleğe oluşturduğum kurulum medyasıyla etkinleştirme anahtarını da buldum. Bu şekilde kursam driver sorunu olur mu? Bir de bu sorun olur mu resmiyette lisanslı lisanssız muhabbeti.

erdem175' Alıntı:
arkadaşlar imaj indirme imkanım henüz yok. Bu usb belleğe oluşturduğum kurulum medyasıyla etkinleştirme anahtarını da buldum. Bu şekilde kursam driver sorunu olur mu? Bir de bu sorun olur mu resmiyette lisanslı lisanssız muhabbeti.

driver yedekleri D sürücüsünde mevcut. :+1:

Yapmış olduğum kurulum medyasıyla ürün anahtarını da netten buldum lisanssız windows yüklemeye girer mi bu sizlerden cevap bekliyorum öğle arası kurmayı düşünüyorum.

yok mu fikir verebilcek olan kilidi nasıl kaldırıyoruz arkadaşlar ya da diğer soruma cevap alabilirsem windowsu yeniden yüklücem.

Sayın hocam, başka tahtadan imaj alıp, yükleyin. Böylece kendi imajınız da olmuş olur. Kurtarma medyasıyla falan uğraşmayın.
Tahtayı bir şekilde internete bağlayın, windows kendini etkinleştirecektir.

Faz2'lerde lisans anahtarı bios'a kayıtlı olduğundan, siz imajı attıktan sonra tahtayı bir şekilde internete bağlayıp, Bilgisayarım/sağ tık/ özellikler penceresinde alt taraftan etkinleştir deyin. Bir süre bekleyin, windows etkinleşecektir.

Arkadaşlar bende imaj yok. Alamıyorum da malzeme yok elimde 32gb flash bellek vs. Şu an anlık çözüme ihtiyacım var hiç açılmayan faz2ler var. Bende microsoftun kendi sitesinden windows 8.1i flash kurulum medyası oluşturdum flashtan yükleyecem karşıma ürün anahtarı penceresi geldi. Onu girmezsen ileri demiyor. Gerisin geri gittim ürün anahtarı buldum sitenin birinden tutturdum da bu şekilde yüklesem sorun teşkil eder mi ? Yasa açısındann ya da tahta açısından sorun olur mu yani.

windowsu yeniden yükle dediğimde yüklemenin yapılacağı bölüm yok ya da kilitli kilidi kaldırın uyarısıyla karşılaşan oldu mu arkadaşlar faz2ler için söylüyorum.

aynı sorun bende de oluştu bugün. Ne imaj nede onarım etki etmiyor. C ye yükleme yapamıyorum

BBNET
Geri