Faz 2 tahta 15 20 dakikada bir sürekli kendini kapatıyor.

Kodla Büyü

suatozt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Fan temizliği termal macun değişimi yaptım formazt attım ama tahta 20 dakikada bir yaklaşık kendini kapatıyor. başına gelen çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar

büyük ihtimalle virüsten olabilir gibi bendede oluyor zaman zaman sistemi sıfırlıyorum düzeliyor.
hocalarımız saolsunlar getirdikleri flaşlar evladiyelik en son 18 yıldır hiç formatlamamış flaş denk geldi virüs çeşitleri antolojisi gibiydi hiç dinlemedim bastım formatı açılmıyor deyip.

büyük ihtimalle virüsten olabilir gibi bendede oluyor zaman zaman sistemi sıfırlıyorum düzeliyor.
hocalarımız saolsunlar getirdikleri flaşlar evladiyelik en son 18 yıldır hiç formatlamamış flaş denk geldi virüs çeşitleri antolojisi gibiydi hiç dinlemedim bastım formatı açılmıyor deyip.
Yazılımsal değil gibi hocam. Formattan sonra da devam ediyor Malesef.

Dediğiniz gibi yazılımsal değil haklısınız. Isınma kaynaklı koruma amaçlı diyeceğim ama termal macunu falan değiştirdim demişsiniz. İki ihtimal geliyor aklıma. Ya macun işlemci ve soğutucu arasında çok kalın bir tabaka oldu ısı iletim sorunu var. Ya da Güç kaynağından kaynaklanıyor. Hocam bir işlemci, anakart, ssd ısılarını görüntüleyen bir programla gözlemleyin, kapanmaya en yakın zamanda sıcaklık değerleri normal düzeylerde mi? Aksi halde güç sorunu üzerine yoğunlaşarak düşünelim.

ilksms
Geri