FAZ 2 KURULAN TAHTALARI KULLANIMA AÇMA ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ikuru

Aktif Üye
Arkadaşlar FAZ 2 kapsamında okulumuza 2014 Kasım ayında akıllı tahtalar kuruldu. Bize gelen resmi yazıda il-ilçeden görevli kimselerin tahtaları kontrol edip kullanıma açacağı, bizlerin tahtaları açmaması gerektiğini ifade eden yazılar geldi vs.
Yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen ne gelen ne giden var? Öğretmen arkadaşlar tahtaları açalım diyor. Bazı okulların tahtaların takılmasından sonra açtığını söyleyen var, bazılarının tutanak tutarak açtıklarını söyleyen mi dersin , türlü türlü...
Siz ne yaptınız? Tahtaların durumu için kiminle görüşmem gerekir?Açalım mı? Yardım lütfen....

Hocam bizede aralık gibi kurulum bitti..kimse tutanak vs vermedi tahtaları açın dedi vestel servisi ve okul idaresi arkadaşlar kullanıyor..36 adet tahta var sıkıntılar başladı bile..Vesteldeki arkdaşa sordum bunların teslimatı bir tutanak vs ile olmuyormu diye..yok zaten biz kendi sistemimie okulu ekledik direkt bakanlık görüyor hangi okul hangi sınıfta tahta var diye dedi

Anlıcanız kurdular gittiler ,bizde açtık kullanıyoruz..zaten birşey yukleyemiyoruz internette yok okulda

Hocam 1. Faz tecrübesini yaşayan biri olarak size tavsiyem;
il veya ilçeden gelecek olan eğitici formator arkadaşlar ve vestel ekibi ile teslim alınmadan tahtaları açmayiniz.

caylakcekirge' Alıntı:
Hocam 1. Faz tecrübesini yaşayan biri olarak size tavsiyem;
il veya ilçeden gelecek olan eğitici formator arkadaşlar ve vestel ekibi ile teslim alınmadan tahtaları açmayiniz.

iyide hocam oakdar ısrarla sordum ben bunu adamlar kurdu gitti..okul idaresine vs kimseye sukadar tahta vs kuruldu teslim edildi diye bir kağıt imzalatmadılar..hatta açın kullanın dediler.Milli eğitimdeki koordinatör bana açmayın hocam dedi ama okul idaresi açsınlar yaa dedi..

hocam bize de 2. faz kuruldu vestel den teslim almalar yapılana ve alt yapı kurulana kadar elimi sürmeyeceğimi okul idaresine söyledim o kısmı bakanlık düşünecek eğer bir sıkıntı olursa neden teslim almalar bitmeden açtınız vs vs suç atmak kolay.

BBNET
Geri