faz 2 kullanan arkadaşlar 4-5 tane kullanıcı var

Kodla Büyü

delphe01

Seçkin Üye
Seçkin Üye
işlerim acele olduğu için araştırma fırsatım olmadı.faz2 lerde bir çok kullanıcı var
1- et kullanıcısı (bunu anladım normal kullnaıcı)
2-guest var(misafir kullanıcısı etkin değil)
3-MEB-SBStd-User kulanıcısı(sanırım bu yönetici oluyr.bu kullanıcıyla girince diğer kullanıcı şifrelerini değiştirebiliyorum)
4-adminli bişey(bu da sanırım yönetici)
5-ismini hatırlymdım (buda yöneticiydi)

ayrıca 3 ile giriş yapınca lusrmgr.msc komutuyla kullanıcıların özelleiklerine bakınca birde etkin olmayan administrator var

arkadaşlar bu kullanıcıları bana biri açıklayabilir mi rica etsem.Özellikle 3-4-5

hocam 3 ün şifresini biliyorsanız ben de alabilir miyim ben de sadece et kullanıcı var hiçbir program kuramıyoruz

hll_bilisim' Alıntı:
hocam 3 ün şifresini biliyorsanız ben de alabilir miyim ben de sadece et kullanıcı var hiçbir program kuramıyoruz
bt il koordinatörünüzden öğrenebilirsiniz

vesteli arayın ya da il koordinatöründen alın arkadşlar.ben netten buldum sayfayı güvenlik grekçesiyle paylaşamam.3 ile giriş yapınca zaten diğerlerinin şifresini siz oluşturuyorsunuz.ben şimdilik; etkin olmayan administrator kullanıcısına şifre oluşturup et kullanıcısıyla beraber sadece bu ikisini açacam.diğerlerini pasif yapacam.

arkadaşlar diğer adminlerin şifrelerini değiştirmeyin pasif olan administrator u etkinleştirin, diğer admin hesapları uzaktan erişim için gerekli.
Meb tahtalara uzaktan yazılım yükleme konfigürasyon ekleme gibi işler için kullanacak bu admin hesaplarını.

hocam şimdilik kaldırdım o hesapları administrator ile et kaldı.zaten türkiye geneli net yok tahtalarda olursa aktif ederiz basit zaten.
1-faz1 lerde f8 ile sistemi yeniden kurabiliyoduk.ben şahsi pc mdede halen win7 kullanıyorum.acaba faz 1in f8 seçeneği faz2 de varmı yokmu
2-faz 1 de lusrmgr.msc komutuyla administratorun şifresini değiştirme yetkisi kaldırılailiyordu faz2 de bu olmuyor bunun nedenini bilen varmı

BBNET
Geri