F fatih85gs Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 378 19 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar Faz 2 amd işlemcili tahtanın ses driverını alabilirsem çok memnun olurum. Nette bulduğum driverlar malesef çalışmadı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar Faz 2 amd işlemcili tahtanın ses driverını alabilirsem çok memnun olurum. Nette bulduğum driverlar malesef çalışmadı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Cuma_Hoca Site Gezgini Mesajlar 66 19 Ekim 2024 #2 imaj attığınızda , ses driveri otomotik yükleniyor. win kurulumundada zaten paket içerisinden tanıyor. ses sorunu monitör kartı ile ilgili olabilir...
imaj attığınızda , ses driveri otomotik yükleniyor. win kurulumundada zaten paket içerisinden tanıyor. ses sorunu monitör kartı ile ilgili olabilir...
F fatih85gs Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 378 19 Ekim 2024 #3 Cuma_Hoca' Alıntı: imaj attığınızda , ses driveri otomotik yükleniyor. win kurulumundada zaten paket içerisinden tanıyor. ses sorunu monitör kartı ile ilgili olabilir... Genişletmek için tıkla ... Hocam temiz kurulum yapmıştım hazır imaj kurmadım.İntel işlemcili tahtalarda sorun yok ama amd işlemcilerde malesef ses çalışmıyor.
Cuma_Hoca' Alıntı: imaj attığınızda , ses driveri otomotik yükleniyor. win kurulumundada zaten paket içerisinden tanıyor. ses sorunu monitör kartı ile ilgili olabilir... Genişletmek için tıkla ... Hocam temiz kurulum yapmıştım hazır imaj kurmadım.İntel işlemcili tahtalarda sorun yok ama amd işlemcilerde malesef ses çalışmıyor.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 20 Ekim 2024 #4 Şunu bir denermisin hocam. Faz2 Ekrankartı ve Ses win64_15.40.5171.zip drive.google.com