Arkadaşlar bu yıl bir proje okuluna başladım okulda faz1 tahtalar var hepsini formatlamak istiyorum ama hangi imajı kullanmalıyım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bir de e-kilit kurmak istiyorum sorun olur mu acaba?
Hocam yazıyı bulamadım ama@yakuphan hocam yeni kurulan tahtalar için mi istenmişti pardus ben yazıyı görmedim. Yazı varsa elinizde paylaşabilir misini?
Faz 1 için hasari hocamın windows 7 imajını tek geçerim. Faz 1 için en akıcı en kullanışlı imaj bu bence.İmaj sayısı çoğaldı bunun için hepsi bir arada index oluştumaya karar verdim.
Tüm imajlarım (2024)
Faz1 Win7
Faz1 Win10Faz1 Win7 SSD ve HDD Güncel İmage 2024_V3.8
Faz1 Win7 SSD ve HDD Güncel İmage 2024_V3.8 Tüm programlar güncellendi yeni bir imaj olarak paylaşıldı. İmaj kurulumu 6 dakikada gerçekleşmektedir. İmaj boyutu 7.6 GB Kilit programı olarak: Ekilit, Atak, Maks kullanabilirsiniz diğerlerini denemediğimden birşey diyemiyorum. Kurulu program...www.bilgisayarbilisim.net
Faz1 Win11Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni)
Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni) İmaj 4.4 GB boyutunda bu imajı 4 dakikada kurabilirsiniz. İndir. imajı ventoy, rufus, USB Universal installer ve WinSetupFromUSB gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz. Kurulu Programlar: Office 2016 StarBoard 7zip SumatraPDF Google Chrome Aimp VLC Fatih...www.bilgisayarbilisim.net
Pardus İmajları:Faz1 Win11 SSD ve HDD Güncel image 2024 V1
Faz1 Win11 SSD ve HDD Güncel image 2024 V1 İmaj boyutu 5.2 GB İndir. 5 dakikada kurulmaktadır. imajı ventoy, rufus, USB Universal installer ve WinSetupFromUSB gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz. Kurulu Programlar: Office 2016 7zip SumatraPDF Google Chrome Aimp VLC Ausdisk Defrag...www.bilgisayarbilisim.net
Faz1 ve Faz2 Pardus
...Faz1, Faz2 Pardus İmajı V3.1
Bu imaj Faz1, Faz2 Pardus imajıdır. Faz2 AMD işlemcili tahtalara için aşağıda paylaştığım driver indirip yüklerseniz dokunmatiği etkili kullanabilirsiniz. Yada AMD için etap 5.3'ü yani şunu kullanabilirsiniz. Faz2 AMD işlemci dokunmatik driver...www.bilgisayarbilisim.net
- hasari
- amd faz1 faz2 pardus tüm imajlar win10 win11
- Cevaplar: 84
- Forum: BT Sınıfı | Teknik Konular, Sorunlar ve Çözümler
hocam bunu tahtaya kuruyorum ama dokunmatik çalışmıyor, bi kere aktif oldu, sonra daha aktif olmuyor. çözüm öneriniz var mı?MEB in yazın yolladığı yazıda tahtalara pardus (erap 23) kurulması istenmişti. bizim ilin okullarında etap 23 kuruluyor. tavsiye ederim direkt indirip kısa sürede kurabiliyorsunuz İmaj falana gerek kalmıyor. Forumda başlıklar var.