tahtada sol üst ve sağ üstteki kameraların ışığı yanıyor ama alt taraftakilerin ışıkları yanmıyor. teknik bir arıza mıdır yoksa sürücü silsem yeniden yüklesem düzelebilir mi arkadaşlar?
Öğretmenim faz1 win7 kurulu tahtanın dokunmatiğinde problem var. Sensörleri köşeleri falan iyice temizledim, kalibrasyon yapmaya da çalıştım fakat dokunmatik sol ust taraflarda yarım yamalak çalışıyor, diğer taraflarda görmüyor. Sorun ne olabilir?
Hocam ekranın kenarlarındaki kırmızı ışıklar yanıyor mu?Bizde de 1 tahtada dokunmtik hiç çalışmıyor faz1 de.Acaba sürücüyü elle yüklesem çalışırmı faz1 dokunmatik sürücüsü olan var mı?
EVET yanıyor.Kenarlarını sildim yine aynı.Hocam ekranın kenarlarındaki kırmızı ışıklar yanıyor mu?
Vestel 800 TL istediyse biz onu 250 300 gibi bir rakama kurtarıriz. Argeye devam edeceğiz. ARGE sıkıntım faz1 Tahtam yok.izmirden gönüllü kenarda duran.. arızalı faz1 akıllı tahtası olup geçici okulumuza verebilecek olan mesaj atsınAynen geçen hafta da bizde bir tahtanin dokunmatik gitti. Bazen çalışıyor bazen gidiyordu baktim sensör gidip geliyor servis değişecek dedi. 700₺ ücreti var. Değişim için gitti bakalım henüz gelmedi. Yakında teker teker dökülür. Artık bir sure de Vestele verecek para bulmak için sponsor arar dururuz.
Hocam dokunmatik ile ilgili çözüm buldunuzmuVestel 800 TL istediyse biz onu 250 300 gibi bir rakama kurtarıriz. Argeye devam edeceğiz. ARGE sıkıntım faz1 Tahtam yok.izmirden gönüllü kenarda duran.. arızalı faz1 akıllı tahtası olup geçici okulumuza verebilecek olan mesaj atsın
Hocam dokunmatik ile ilgili çözüm buldunuzmu
Muhammed hocam nerden temin edebilirim kendimiz degistirebilir miyizHocam genelde tahtanın içinde Touch USB kablosu var... Kablo değiştirilince arıza gideriliyor...
Hocam dokunmatik ile ilgili çözüm buldunuzmu
Muhammed hocam nerden temin edebilirim kendimiz degistirebilir miyiz
Kablonun ve birleştiği yerin görseli veya videosu varmiHocam kendinizde değiştirebilirsiniz.
Temin etmeden önce kablo da arıza var mı onu tespit etmeniz gerekli.
Bulamazsanız gönderebilirim.
Bu hafta bir akıllı tahtada bu şekilde sorunu giderdim.
Önce tahtayı askı aparatından çıkartacaksınız.Tahtayı arka yuvadan cikartcaz demi hocam
arkadaşlar benimde benzer sorun var. Okuldaki tahtalar faz1, 1 tanesinde şöyle bir problem var. İmajdan sonra 1 saat kadar düzgün çalışıyor fakat 1 saat sonra dokunmatik çalışmıyor. Sensörlerin ışığı yanıyor, driverlar yüklü buna benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşlar nasıl çözdü sorunu