volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,899 15 Ocak 2025 #31 öğretmnm' Alıntı: Oğlumun tarifesi bitmiş, fark etmemişiz 650 tl fatura ödedik işin kötüsü uygun bir tarifede bulamıyoruz. Tavsiyelerinize açığız. Genişletmek için tıkla ... bimcell faturasız hat
öğretmnm' Alıntı: Oğlumun tarifesi bitmiş, fark etmemişiz 650 tl fatura ödedik işin kötüsü uygun bir tarifede bulamıyoruz. Tavsiyelerinize açığız. Genişletmek için tıkla ... bimcell faturasız hat
YAZEN Aktif Üye Mesajlar 216 15 Ocak 2025 #32 Ben de çocuklar için uygun ve güvenli bir tarife arıyorum.
narses Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 611 15 Ocak 2025 #33 uygun bir tarife yok gibi ev interneti ucmus
ohen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 270 15 Ocak 2025 #34 Arkadaşlar en iyisi hattınızı başka operatöre taşıyıp taşındığı gün eski operatöre uygun tarifelerle yeni müşteri gibi geçmek. ben öyle yaptım. bekleme süresi yok.
Arkadaşlar en iyisi hattınızı başka operatöre taşıyıp taşındığı gün eski operatöre uygun tarifelerle yeni müşteri gibi geçmek. ben öyle yaptım. bekleme süresi yok.