@fatih ve @Fatih ağları

Kodla Büyü

incisu

Site Gezgini
Arkadaşlar okulumuzda tahtalarda fibernete kablolu olarak bağlanabiliyoruz , ancak kablosuz fatih ağları aktif değil.tabletler bu ağlara bağlanamıyor?sizler de durum ne? bişey yapmamız gerekiyor mu?

incisu' Alıntı:
Arkadaşlar okulumuzda tahtalarda fibernete kablolu olarak bağlanabiliyoruz , ancak kablosuz fatih ağları aktif değil.tabletler bu ağlara bağlanamıyor?sizler de durum ne? bişey yapmamız gerekiyor mu?
durum heryerde aynı hocam merkezden yönetiyorlar o ağları, wifi şifresi ifşa olunca kapattılar ağı, açılacakmış bekliyoruz.

Teşekkürler hocam..Öyle biliyorum ben de ama ,bazı okullarda bağlanılıyormuş diye duyuyoruz bazen.Ayrıca bu konuda kiminle iletişime geçmek gerekiyor, telekom mu innova mı veya başka bir birimi mi?

incisu' Alıntı:
Teşekkürler hocam..Öyle biliyorum ben de ama ,bazı okullarda bağlanılıyormuş diye duyuyoruz bazen.Ayrıca bu konuda kiminle iletişime geçmek gerekiyor, telekom mu innova mı veya başka bir birimi mi?
işi yapan inova müşteri ile ilgilenen Türk telekom. ağ ile ilgili bir sıkıntınız oldugunda tt kurumsal i arıyorsunuz 444 4564 arıza kaydını tt açıyor, yapılması gereken bir iş var ise inova uzaktan sizin kabinete bağlanıp gerekli ayarları yapıyor.

Bu arada tableti fatih ağlarına değil de başka bir ağa bağlamak istediğimde olmuyor. Sürekli fatih ağlarından birine bağlanıyor. Reset attığım tableti aktifleştirmek için okuldan uzak bir yere gitmek zorunda kaldım..:)

Bizim okulda da aynı sıkıntı var hocam, türk telekom ile görüştüm. Başka bir numara verdiler, onlarda üzerinde çalıştıklarını şimdilik sadece aktivasyon yapıldığını söylediler. Her yerde Wi-Fi ağlarının aktif olmadığını söylediler.

wifi ağları kapandığından bir gün sonra sadece bir öğretmen tabletinde wifiye girdi :) Bende şaşırdım elime 5 tane farklı öğretmen tableti geldi hiçbirinde tık yok

dikistutmazsabri' Alıntı:
Bu arada tableti fatih ağlarına değil de başka bir ağa bağlamak istediğimde olmuyor. Sürekli fatih ağlarından birine bağlanıyor. Reset attığım tableti aktifleştirmek için okuldan uzak bir yere gitmek zorunda kaldım..:)
hocam istediğiniz ağa bağlanıın sonra yeniden başlatın fatihi unutacaktır.

dikistutmazsabri' Alıntı:
ag şifresini girdikten sonra kapatıp açınca bağlanıyor. ben öyle yapmıştım

BBNET
Geri