Fatih Tableti Otomatik Kayıt 2 Sorunu Lütfen Acil YARDIM

Kodla Büyü
Merhabalar değerli forumdaşlar.Şuan elimde devletin vermiş olduğu fatih tableti var forumda dolaştım fakat bu soruna bir çözüm bulamadım.İnternet bağlantısına sorunsuz bağlandım.Wipe Data Factory Reset yaptım fakat sonuç hüsran oldu.Nerede bir hatam var bilmiyorum.Bu arada tablet benim değil yani sorunu gidip hocaya anlatacak kadar yetkili değilim saten anlatsamda ilgilenmezler.

EDİT:Sorunun çözümü bulundu.

eğer format atıp sorun çözülmediyse şarzınızı full doldurun.Sonra normal şekilde wifiye bağlanın ve tc şifre yazdıktan sonra açılıyor.

Otomatik kayıt sorunu sürekli çıkabiliyor. Bende de sürekli çıkıyordu. Farklı zamanlarda tekrar aktive etmeyi dene o zaman otomatik kayıt 2 hatası gelmiyor.

konyaliogrenci' Alıntı:
EDİT:Sorunun çözümü bulundu.

eğer format atıp sorun çözülmediyse şarzınızı full doldurun.Sonra normal şekilde wifiye bağlanın ve tc şifre yazdıktan sonra açılıyor.
böyle de yaptım çözülmedi.

deomi' Alıntı:
Otomatik kayıt sorunu sürekli çıkabiliyor. Bende de sürekli çıkıyordu. Farklı zamanlarda tekrar aktive etmeyi dene o zaman otomatik kayıt 2 hatası gelmiyor.
Geçen haftadan beri deniyorum geçmiyor. Gece geç saatlerde ev de mi deneseem acaba...

BBNET
Geri