Fatih Tablet Saat ve Tarih ayarı

Kodla Büyü

mtolgae

Üye
Daha önce veren oldu mu bilmiyorum ama çok arayıp zor bulduğum için burada da paylaşayım dedim.

Tablet arada tarih ve saat ayarlarını kendiliğinden değiştiriyordu. Değiştirdiği için google play ve bazı uygulamalarda problem yaşıyordum.

Normalde ayarlar menüsünde olması gereken saat ve tarih ayarları görünmüyordu. Bu menüyü açmak için:

Uygulamalardan ayarlar / depolama / uygulamalar / (yukarıdan) çalışanlar / ayarlar/ "durdur"a tıklayın

Ana ekrana döndükten sonra tekrar ayarlara girdiğinizde altta tarih saat ayarlarını göreceksiniz.

Merhaba Hocam,
Tekrar tekrar deniyorum fakat bir türlü olmadı. :-(
Yapılan güncellemelerle bu yöntem de kapatılmış olabilir mi?

oymen' Alıntı:
Merhaba Hocam,
Tekrar tekrar deniyorum fakat bir türlü olmadı. :-(
Yapılan güncellemelerle bu yöntem de kapatılmış olabilir mi?
kullanıcı ekle sil düzelir

Bu söylenilen yöntemler işe yarıyordu fakat güncelleme yapılmış tabletlere. Artık işe yaramıyor. Tablet aktivasyon ekranıda değişmiş mesela.

Tarih-Saat yanlışsa tableti fabrika ayarlarına döndürüp(Artık güç+ses yükseltme çalışmıyor...Ayarlardan yapmak gerekiyor...) tekrar aktive edince tarih saat ayarı düzeliyor. Tarih saatin yanlış olmasının sebebi ise şarjın tamamen sıfırlanması. Pil tamamen bitince saat te üretildiği tarih saate geri dönüyor...Adamlar yanlış kullanmayın ulen demek istiyorlar galiba. Çünkü lityum polimer pillerin tamamen sıfırlanmaması gerekiyor. Bu batarya ömrünün çabuk bitmesine neden oluyor... Öğretmen ve öğrencilerinizi uyarın. Şarjı tamamen bitirmesinler...

BBNET
Geri