Hacım beyaz tahta mürekkepli, yeşil tahtanın tebeşirli olduğunu bildirdiniz mi hocalara. Her ne kadar tahtalar kaliteli de olsa tebeşirler iyi kötü toz edecektir etrafı, bence. Bunu bildirseydin belki vazgeçerlerdi. :+1:evrim0626' Alıntı:biz yeşil beyazı seçtik. sınıflarda beyaz tahta kullanan hocalarımız pek memnun değiller o yüzden bu sefer yeşil beyazı istedik
bizim müdürde sizin gib düşündü muhalefet etsemde sonuç değişmedi gerçi ilk fikri ben beyan etmiştim ama tebeşir tozu aklıma gelince vaz geçmiştimxtasy' Alıntı:ikisinde de ders anlattım herkes tebeşirle kim uğraşacak diyor ama tebeşir daha pratik bir şey. yok kalem bittiydi donduydu silinmediydi. Kesinlikle yeşil - beyaz öneririm. kaliteli tozsuz tebeşirler var piyasada. ayrıca tek beyaz tahta her türlü yeter. seçenek olması her zaman iyidir.
..frt44' Alıntı:akıllı tahta ve tebeşir pek iyi bir ikili olmazlar tahminimce...biraz da komik aslında bir yandan 21.yüzyıl icatı bir yanda mö icadıtarihi eser olarak sergilenebilir belki yeşil olan kısım...
uhaha:hacım artık tebeşir kalemi denen bişi var. beyaz tahtada kullanılan kalemin tebeşirlisiamip33' Alıntı:Hacım beyaz tahta mürekkepli, yeşil tahtanın tebeşirli olduğunu bildirdiniz mi hocalara. Her ne kadar tahtalar kaliteli de olsa tebeşirler iyi kötü toz edecektir etrafı, bence. Bunu bildirseydin belki vazgeçerlerdi. :+1:evrim0626' Alıntı:biz yeşil beyazı seçtik. sınıflarda beyaz tahta kullanan hocalarımız pek memnun değiller o yüzden bu sefer yeşil beyazı istedik
eskisi gibi toz derdi yok hem daha sağlıklı. bizim hocalar biliyor zaten okulda 4 tane akıllı sınıf var kullanılıyor. birde zaten beyaz tahta var isteyen yine ondan devam edebilir. ama genel çoğunluk tebeşirlide
cefecan' Alıntı:Arkadaşlar bu seçimi nereden yapıyoruz nereden seçiyoruz.Bende yabancı kaldım.Yazı falan varsa bunnula ilgili bize yazı falan gelmedi.Durum hakkında biraz bilgi veren olursa çok sevinirim.