Fatih Projesi ve Seçmeli Ders Tehlikesi

Kodla Büyü

enestar

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Fatih projesi Teknoloji Kullanım Kursu kapsamında Öğretmenlerin eğitimi için Valilik oluru ile 2 haftada ya da 3 haftada bir 5 gün ya da 10 günlük(toplam 30 saat) görevlendiriliyorum. Bu hafta 3. kursum başlayacak. Şimdiye kadar 3 hafta derslerime giremedim. Bunun dışında arada başka görev ve toplantılar için çağırılıp görevli izinli sayıldığım haftalar da oldu. Yani son aylarda genellikle öğrencilerimin 2 dersinden bir tanesini görevli izinli olduğum için işleyemedim.

Şimdi buraya kadar ben görevli izinli olduğum için benlik birşey yok biliyorum. Ancak:
1- Ben yokken bazı arkadaşlar uyanıklık yapıp öğrencileri başlarında öğretmenleri olmadığı halde BT sınıfına alıyorlarmış.
2- Bir sürü konum kayboldu. Nasıl yetişecek bilmiyorum.
3- Daha çok uzun süre görevlendirmelerin devam edeceği söyleniyor. Öğrenciler her hafta nereye gideceklerini şaşırır oldular.
4- Arkadaşlar mağlumunuz dersimiz seçmeli. 2 haftada bir boş geçen bir dersi kim neden seçsin. Ders seçilmezse norm kadro nasıl olsun.

Şimdiden velilerden şikayet geliyormuş, olmazsa dersi değiştirelim öğretmen gelmiyormuş filan diye.

Tüm bunlardan sonra yarın var olan normlarımız da düşerse hiç şaşmayacağım.

sizde niye böyle oluyor bizler derslerimizden sonra gideceğiz eğitimlere yani ben sabahcıyım derslerim öğleden sonra olacak ücretinide alacam sizde olabildiğince ders saatlerinizden sonra vermeye çalışın kurslarınızı hocam

evrim0626' Alıntı:
sizde niye böyle oluyor bizler derslerimizden sonra gideceğiz eğitimlere yani ben sabahcıyım derslerim öğleden sonra olacak ücretinide alacam sizde olabildiğince ders saatlerinizden sonra vermeye çalışın kurslarınızı hocam

Bana soran olsaydı ben de dediğiniz gibi yapardım hocam. Ama valilik olurlarını ben bana imzaya geldiği zaman görüyorum. Bir başka deyişle, benim için de süpriz oluyor bu görevlendirmeler. İlçe içerisinde neresi çıkacak ne zaman gidilecek hiç bilemiyoruz.

Kısaca biz ne okul seçebiliyoruz ne saat.

enestar' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:

Bana soran olsaydı ben de dediğiniz gibi yapardım hocam. Ama valilik olurlarını ben bana imzaya geldiği zaman görüyorum. Bir başka deyişle, benim için de süpriz oluyor bu görevlendirmeler. İlçe içerisinde neresi çıkacak ne zaman gidilecek hiç bilemiyoruz.

Kısaca biz ne okul seçebiliyoruz ne saat.
..
ilçeye bununla ilgili bir yazı yazabilirsiniz.
okulda dersler boş geçtiği için eğitim öğretimin aksadığını, görevlendirmelerin yapılırken derslerinizin olmadığı zamana göre ayarlama yapılmasını isteyebilirsiniz. dinlerler dinlemezler o ayrı ama siz en azından dile getirin...

kursunuza gelen öğretmenlerin de dersi boş geçiyo öyleyse. çok saçma. neresi bu memleket merak ettim

Hocam kurs saatiniz eğitim öğretimi aksatmayacak şekilde olmalı. Kurs verdiğiniz okul sabahçı veya öğlenci değilse fzla sıkıntı yaşamamanız lazım.
sizin 15 gibi dersiniz biter öğretmenlerinkide biter. 16-17 dekursu başlatırsınız.

BBNET
Geri