Fatih projesi Teknoloji Kullanım Kursu kapsamında Öğretmenlerin eğitimi için Valilik oluru ile 2 haftada ya da 3 haftada bir 5 gün ya da 10 günlük(toplam 30 saat) görevlendiriliyorum. Bu hafta 3. kursum başlayacak. Şimdiye kadar 3 hafta derslerime giremedim. Bunun dışında arada başka görev ve toplantılar için çağırılıp görevli izinli sayıldığım haftalar da oldu. Yani son aylarda genellikle öğrencilerimin 2 dersinden bir tanesini görevli izinli olduğum için işleyemedim.
Şimdi buraya kadar ben görevli izinli olduğum için benlik birşey yok biliyorum. Ancak:
1- Ben yokken bazı arkadaşlar uyanıklık yapıp öğrencileri başlarında öğretmenleri olmadığı halde BT sınıfına alıyorlarmış.
2- Bir sürü konum kayboldu. Nasıl yetişecek bilmiyorum.
3- Daha çok uzun süre görevlendirmelerin devam edeceği söyleniyor. Öğrenciler her hafta nereye gideceklerini şaşırır oldular.
4- Arkadaşlar mağlumunuz dersimiz seçmeli. 2 haftada bir boş geçen bir dersi kim neden seçsin. Ders seçilmezse norm kadro nasıl olsun.
Şimdiden velilerden şikayet geliyormuş, olmazsa dersi değiştirelim öğretmen gelmiyormuş filan diye.
Tüm bunlardan sonra yarın var olan normlarımız da düşerse hiç şaşmayacağım.
Şimdi buraya kadar ben görevli izinli olduğum için benlik birşey yok biliyorum. Ancak:
1- Ben yokken bazı arkadaşlar uyanıklık yapıp öğrencileri başlarında öğretmenleri olmadığı halde BT sınıfına alıyorlarmış.
2- Bir sürü konum kayboldu. Nasıl yetişecek bilmiyorum.
3- Daha çok uzun süre görevlendirmelerin devam edeceği söyleniyor. Öğrenciler her hafta nereye gideceklerini şaşırır oldular.
4- Arkadaşlar mağlumunuz dersimiz seçmeli. 2 haftada bir boş geçen bir dersi kim neden seçsin. Ders seçilmezse norm kadro nasıl olsun.
Şimdiden velilerden şikayet geliyormuş, olmazsa dersi değiştirelim öğretmen gelmiyormuş filan diye.
Tüm bunlardan sonra yarın var olan normlarımız da düşerse hiç şaşmayacağım.