Fatih Projesi Hazırlayıcı Eğitimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aabk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aabk

Site Gezgini
Arkadaşlar Ankara'da
........Fatih Projesi- Hazırlayıcı Eğitimlerinin BT Rehber öğretmenlerince verilmesi düşünülmektedir.... yazısı gelmişti,
bu kapsamda kurs açmayı planlayan, düşünen arkadaşlar var mı?

bizim okuldaki öğretmenlerin yaş ortalaması 35 civarı. Yani çoğu kendi işini görecek kadar bt bilgi becerisine sahip. Ben bu konuyla ilgili resmi yazı çıkarttım. isteyen sayısı 15 i bulursa seminer döneminde kurs açıcam ki olacağını zannetmiyorum o zaman da btr olarak görevimi yerine getirmiş olacağım.

yesimk06' Alıntı:
bizim okuldaki öğretmenlerin yaş ortalaması 35 civarı. Yani çoğu kendi işini görecek kadar bt bilgi becerisine sahip. Ben bu konuyla ilgili resmi yazı çıkarttım. isteyen sayısı 15 i bulursa seminer döneminde kurs açıcam ki olacağını zannetmiyorum o zaman da btr olarak görevimi yerine getirmiş olacağım.

Seminer döneminde BTR değiliz hocam

biliyorum. resmi yazıyı üzerimden sorumluluğu kaldırmak için çıkardım. okul ikili eğitim yapınca eğitim için en iyi zaman seminer dönemi. Zaten kurs açacak olursak ücretini alıyoruz 8)

olcaysahan' Alıntı:
Walla milletle uğraşmak artık zor geliyor bana
kendileri öğrensinler diyesim geliyor.

aslında ben de hiç uğraşmak istemiyorum,

ama Fatih Teknoloji Kullanım kursunda hazırlayıcı eğitimi olmayanlar sıkıntı yaşarsa / yapamazlarsa

biz de sıkıntı yaşar mıyız acaba?

bu kursu kendi okulumuzda mı açıyoruz? akıllı tahta olmak zorunda değil hazırlayıcı eğitim olduğu için değil mi?

Lab varsa kendi okulunda yoksa istediğin herhangi bir okul için onay alabilirsin. Müdürü ile gorusmende fayda var. Akıllı tahta olmasına gerek yok, çünkü bilgisayar kullanımı anlatacaksiniz

seminer döneminde bu kursu vereceğim onayımız gelmiş. daha önce bu kursu verenler nasıl bir yol izlediler neler yaptırdılar acaba? uygulama örnekleri var mı elinizde? :|

hocam fatih eğitimlerinde görev aldım ve yaklaşık olarak%50 kursiyerin eğitim öncesi hazırlık eğitimine ihtiyacı vardı bence. kursiyer seviyesine göre eğitimleri yaptık. öğretmenlere sorulduğunda zaten çoğu fatih eğitimlerini de zorunlu geliyor ki yeterli sayıda hazırlık kursu açmak için istekli öğretmen bulamazsınız. size de bir sıkıntı doğurmaz bu durum rahat olun.

Geri