fatih projesi donanım ihtiyaç talebi ebs.eba.gov.tr?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ragyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ragyu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okula gelen resmi yazıda fatih projesi için donanım talepleri ebs.eba.gov.tr adresinden girilmelidir diyor.
Böyle bi site bulamadım yanlış yaptığım bir yer mi var ?
Ayrıca buraya sııfa göre akıllı tahta öğrenci sayısına göre tablet girişi mi yapacağız?

arkadaşlar bizim okula et yeni kuruldu alt yapı henüz yok ve ortaokuldayım.Tablet pc talebinde bulunmamız gerekiyor mu???

Bu arada bizde de aynı yazı var. Yeni geldi ama iletişim bilgileri güncelleyebildim.

Talep kısmında ET, rj45 uç tablet vs çok seçenekli bölüm var. Bunları mı girmemiz gerekiyor acaba? Yoksa firmadan keşife gelip kendileri mi tespit edecek? Henüz Fatih'e dair hiç bir işlem yapılmadı okulumuzda.

kimin ne isteyeceği yazı içeriğinde çok belli değil. herhangi bir talepte bulunan var mı acaba?

Bize de geldi etkileşimli tahta keşif yönergesi isimli bir pdf den okulda hangi sınıflara tahta takılması gerektigi yazıyor ögretmenler odasında eksikti sadece bende onu bildirdim

subversaa' Alıntı:
Bu arada bizde de aynı yazı var. Yeni geldi ama iletişim bilgileri güncelleyebildim.

Talep kısmında ET, rj45 uç tablet vs çok seçenekli bölüm var. Bunları mı girmemiz gerekiyor acaba? Yoksa firmadan keşife gelip kendileri mi tespit edecek? Henüz Fatih'e dair hiç bir işlem yapılmadı okulumuzda.

yazıya göre sadece tahta ve tablet sayısını gireceğiz.

BBNET
Geri