Fatih Projesi: 700 bin Tablet İhalesi

Kodla Büyü
tablet için ek ödeme istiyorum bu ne ya teknik servis elemanı gibi olduk. nefret ediyorum tabletten

Hem tablet dagittin okula bilgisayar ogretmeni normu verme..
bt rehberlik tercihi zamani liselere oncelik ver..
Bir de ustune koca ilcede 1 okul acik kaldi diye ortaokullara btrehber ogretmeni gorevlendirmesi yapma..
resmen komedi

bu tablet işinden kesinlikle vazgeçilmeli diyecem ama seçimler var kesin dağıtılacak yine...
tablet verdi diye oy verenler var canım ülkemde ya...

Kaçış yok gibi görünüyor şu an. Diyebileceğim, ne kadar geç gelirse o kadar iyi...

İnsanın aklına bu tablet işin kasıtlı yapıldığı geliyor.
Yani öğrencilerde kalan birazcık ders çalışma işini de bitirmek içün.
Evladım cep telefonunu kaldır diyebiliyorduk. Peki tablet ile derste neler neler yaparken ne diyecez.
Oğlum kaldır o tableti; cevap: hocam bu benim eğitim materyalim, kaldırmam. Ne diyecez.
Bu çocuklar niye ders çalışsın? Ekmek elden, su gölden, tablet devletten, para devletten. Niye çalışsın?
Bir de şu öğretmenleri çekemeyenler varya. Öğretmen kadar başınıza taş düşsün.

bidene' Alıntı:
Hem tablet dagittin okula bilgisayar ogretmeni normu verme..
bt rehberlik tercihi zamani liselere oncelik ver..
Bir de ustune koca ilcede 1 okul acik kaldi diye ortaokullara btrehber ogretmeni gorevlendirmesi yapma..
resmen komedi

Hocam çok uzun zaman önce fikrimi yazdım 4 yıldır Formatör ve şimdiki adıyla BTR olmuyorum, Pek çok arkadaş ihtiyacı olduğu için yapıyor onu da biliyorum ancak
Bir dönem bu konuda kimse başvuru yapmasa istenilen her şey çok daha hızlı elde edilmiş olur, başka hiç bir şeye gerek bile kalmaz, biraz fedakarlık. Herkes kadar paraya ihtiyacım da vardı, 2 yıl 11 saat dersim vardı, iki günümü de boşlattılar sağolsunlar, kuruş ekders almadım, 2 yıldır da 22-24 saat dersim var. Allah herkese yardım etsin, Keşke kimsenin ihtiyacı olmasa da bu görevi hiç birimiz kabul etmeyip hakkımız olan norm ve dersleri alabilsek...

2011 seçimlerinde nasıl ki seçim odaklı tablet dağıtıldı şimdi de aynı strateji uygulanıyor.
Güzel ülkem, şimdiye kadar devletten hep yokluk gördüğü için çocuğunun eline tablet verince devletin kendisini ve ailesini düşündüğünü sanıyor. Basıyor oyunu mevcut hükümete.Bu oyunları biliyoruz.
Bir gram et bin ayıbı örter.
Akıllı tahta bir yana Tablet işi tam bir fiyaskodur.Yapılmamalıydı.Tabletleri dünyaya satan ülkeler neden kendi eğitim sistemlerine entegre etmiyorlar sizce?
Teslim alan binlerce öğretmen çocuğuna oyun oynatıyor,dersler klasik metot işlenmeye devam ediliyor.Öğrenciler ise root çektirip keyfine bakıyor.
Öğrenci tabletleriyle,akıllı tahtayla iletişim kuran uygulama yoktur öğretmen tabletlerinde.Z-kitap'tan anlaşılan PDF'ymiş :D
Tam bir fiyasko.

Hadi geçmiş olsun hepimize
En azından telpa almış ya sevinelim bir parça , sistem değişmez (züğürt tesellisi )

BBNET
Geri