Öğretmen27
Aktif Üye
Arkadaşlar fatih internetinde windows güncelleştirmeleri artık olmuyor. Bundan önce böyle bir sorun yoktu...Çözümünü bilen var mı?
hocam labtaki bilgisayarları mayıs ayında güncelleyeyim dedim sırayla, aynı anda 3-4 bilgisayarı, biri yaptı, 2si hiç başlamadı, bazıları hep aynı yerde sorun verdi vs. Yine fırsat buldukça güncelleme yapacağım ama yine de problem olacak gibi geliyor bana.Arkadaşlar fatih internetinde windows güncelleştirmeleri artık olmuyor. Bundan önce böyle bir sorun yoktu...Çözümünü bilen var mı?
Hocam driver konusu gerçekten çok can sıkıcı olmaya başlamıştı, ben de aşağıda bağlantısını vereceğim uygulamayı kullandım. Verim aldım, sürücü yüklemeleri bitince programı kaldırıyorum bir sorun olmuyor. Tavsiye ederim. Windows güncellemeleri için ise en güzel yukarıda arkadaşın paylaştığı araç ile güncellemeleri tamamen kapatmak.Fatih interneti çok kötü durumda. Yazıcı driver, bilgisayar driverlerini hiç indiremiyorum. Çok yavaş.
25 mb. Akşama kadar ancak iner....Hocam driver konusu gerçekten çok can sıkıcı olmaya başlamıştı, ben de aşağıda bağlantısını vereceğim uygulamayı kullandım. Verim aldım, sürücü yüklemeleri bitince programı kaldırıyorum bir sorun olmuyor. Tavsiye ederim. Windows güncellemeleri için ise en güzel yukarıda arkadaşın paylaştığı araç ile güncellemeleri tamamen kapatmak.
https://www.iobit.com/en/driver-booster.php
Hocam bu durumda sizin bağlantıda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu programın kurulum dosyasını indirmede ve program çalışınca sürücüleri indirmede kayda değer bir gecikme yaşamıyorum ben25 mb. Akşama kadar ancak iner....