İse yaramıyor faz 2 tahtaya yönergeye göre yapıyorum hata veriyor bağlanmıyorfaz 2 de yönergeye göre yapılınca sıkıntı olmuyor
Şu anda bizde de durum aynı. Hatta sarı ünlem var. Çözebildiniz mi?Bizimde idarede ve kablosuz internet var, ama et'lerde kablolu internet yok. Okul güçlendirmeden çıktığı için garanti kapsamından da çıktı. Arıza kaydı da oluşturamıyoruz. Ne yapmamız lazım bilgisi olan var mı acaba?
maalesef çözemedik hocamŞu anda bizde de durum aynı. Hatta sarı ünlem var. Çözebildiniz mi?
Tüm sınıflardaki tahtalar bu şekilde. Arkadaşlar ders işlemekte ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Çözebilen var mı?404 not found hatasi veriyor
sorun değil hocam, artık fatih ağı kullanımı işi değişti, artık kablosuz bağlantı için ebaya giriş yaparak kullanabiliyorsunuz.Arkadaslar bu sorunu çözen var mı? Bizde de fatih ağına bağlaninca ebaya yönlendiriyor
Tesekkurler. Ebaya girince oldu ama hep boylemi olacak
android telefonda resimde gösterilen ayarlar yok maalesefSıklıkla bağlantı problemi yaşıyoruz.
Sistem anca yerine oturacak gibi duruyor.
Arkadaşlar FATİH KABLOSUZ BAĞLANTI KULLANICI YÖNERGESİ hazırlamışlar, umarım yardımcı olur.
İnternet tarayıcınızı kapayın. Telefonunuzun internet paylaşımını açın. Bir sizin internete bağlanın bir fatih wifi ye. 2 veya 3. denemeden sonra sağlıklı bir bağlantı sayfası açılacaktır. Her fatihe geçtiğinizde tarayıcının kendinden açılmasını mutlaka bekleyin eğer varsayılan tarayıcınız chrome değilse chrome'a çevirin. Edge falan çok hata veriyor.Sürekli bu şekilde hata alıyorum. giris.eba.gov.tr adresinden kendim yeni sekme ile giriş yapıyorum. Eba ya bağlanıyor ama gezintiye başla seçeneği falan olmadığı için giriş yapamıyorum. Bu şekilde karşılaşanlar nasıl çözdü?