Fatih eğitimi veren öğretmenlere başarı belgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
caylakcekirge' Alıntı:
only61' Alıntı:
Az önce YEĞİTEK'ten yazı geldi...

Değerli Fatih Projesi Eğitmenleri,

FATİH Projesi kapsamında eğitim veren eğitmenlerimize “BAŞARI BELGESİ” verilmesi konulu yazı valiliklere gönderilmiştir.Bilginize.

Bu başarı belgesi hizmet puanı v.b.s puanlara etki eder mi acaba?
Bu yazının illere DYS üzerinden çoktan geldiğini tahmin ediyorum. Benim merakım yazının il MEM'ler tarafından nasıl yorumlandığı.... :?:

İller Müdürlük sınavları ile uğraşırken kaynar gibi arada :idea:

Bulunsun hocam fazla belge göz çıkarmaz çok çalışıyoruz kimse bizi umursamıyor diyoruz biri bizi umursamış işte

sesumut' Alıntı:
Bu belgenin ne işe yaşadığı benim daha çok ilgimi çekiyor :D

lojmanı olan bir okula giderseniz ve puan usulü ile lojman için sıraya girerseniz +10 puan alırsınız hocam başarı belgenizden dolayı 8)

eemree' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
benim tayinim kurs verdiğim ilden başka bir ile gönderildi. benim gibilerin durumu ne olur?
benimde öyle hocam e öğrenimden güncellediniz mi yeni yerinizi
verirler bizede sıkıntı olmaz
aslında ben biraz abuk buldum kendi adıma
ben verdiğim kurslardan çok daha fazla yararlı işlerim oldu
onlarda tık yok, ekdersini aldığım kurslar için başarı belgesi

eogrenimden yeni yerimi nasıl güncelleyeceğim, bulamadım hocam..

Benim anlamadığım kurs veriyorsun para kazanıyorsun üstüne bir de Başarı Belgesi veriyorlar. 2 Senedir Fatih projesi Altyapısı ile görev almaktayım 30 ilçedeki tüm okulları dolaştım. Geçici kabulleri aldım. Şimdi tekrardan aynı okulları dolaşıp arıza var mı diye dolaşıyorum. Bu yaptıklarımdan para falan almıyorum. Ama bize ne Başarı Belgesi ne de Teşekkür Belgesi verdiler.

tekfiz' Alıntı:
Bu belgeyi bize gönderebilecek biri var mı acaba?
Hocam başlık 24 Eki 2014 tarihinde açılmış yaklaşık 2 hafta oldu, ama görünen o ki kimseye daha belge verilmemiş...garip :?:

Ben eğitmenlik için kurs alırken hocalar gazlamıştı kurs vermemiz için: "Samsung son model tablet alacak kurs verenler!" diye. Samsung tablet yerine başarı belgesi bedava nasıl olsa, durum anlaşıldı arkadaşlar :P :alkis:

Belge bekleyen arkadaslar il ve ilçe milli eğitimde gorev yapmıyorsanız boşuna beklemeyin.

Re: Ynt: Fatih eğitimi veren öğretmenlere başarı belgesi

Doğuda en dandik kutlama programına bile takdir belgesi veriliyor iken burada yırtınsanız boş. Kimsenin umrunda bile olmuyor. Lafı açıldığında paranı aldın ya diyorlar. Memleket isterim adil olsun...

Fatih eğitmenlerine mail aıp da sadece eğiticilere vermek nasıl bir saçmalıktır arkadaş. Zaten MEB in neresi doğru ki :?:

ramazan kolisi şeklinde olacakmışşş :)
makarna, pirinç, un, şeker bilumum bakliyat malzemesi en ilginci ise 1 torba kömür

Bakanlığın bu işi takip etmesi lazım..kurumlarda genelgeleri ciddiye bile almıyorlar...

il ve ilçe milli eğitimde görevli olup belge alamayan varsa peşine düşsün, geri kalan Fatih eğitmenlerine zaten belge yok...

BBNET
Geri