Fatih eğitimi veren öğretmenlere başarı belgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Az önce YEĞİTEK'ten yazı geldi...

Değerli Fatih Projesi Eğitmenleri,

FATİH Projesi kapsamında eğitim veren eğitmenlerimize “BAŞARI BELGESİ” verilmesi konulu yazı valiliklere gönderilmiştir.Bilginize.

Bu başarı belgesi hizmet puanı v.b.s puanlara etki eder mi acaba?

Çok şaşırdım. Düşünen YEGİTEK' de bizi düşünen arkadaşlara teşekkür ederim demiştim fakat yazı sadece eğiticileri bağlıyor...

benim tayinim kurs verdiğim ilden başka bir ile gönderildi. benim gibilerin durumu ne olur?

Hocam yazıyı ekleme imkanınız var mı?
Bu vesileyle soralım.2.faz kurslar ne zaman başlayacak bilginiz var mı?

doğruysa çok saçma torpili olanlara bu kurslar veriliyor.... hem ek ders al hemde belge :-1: :-1: :-1: :-1:

saayees' Alıntı:
Hocam yazıyı ekleme imkanınız var mı?
Bu vesileyle soralım.2.faz kurslar ne zaman başlayacak bilginiz var mı?
hocam donanım ve yazılımlar güncellenmiş bu yüzden eğiticilerin eğitimleri de güncellenecekmiş ve 2.faz eğitimleri ondan sonra başlayacak

Resmi yaziyi burda paylasmak sakincali mi bilmiyorum
Ama yazi bu kadar dı
Yazinin sayisini falan mi istiyorsunuz?

oldu bizde eğitmeniz ama bize kşmse bu kursuda sen vereceksin diyen yok milli eğitime başvurduğum halde...Yazık dene yine torpilli geceler iş başında :D

evrim0626' Alıntı:
benim tayinim kurs verdiğim ilden başka bir ile gönderildi. benim gibilerin durumu ne olur?
benimde öyle hocam e öğrenimden güncellediniz mi yeni yerinizi
verirler bizede sıkıntı olmaz
aslında ben biraz abuk buldum kendi adıma
ben verdiğim kurslardan çok daha fazla yararlı işlerim oldu
onlarda tık yok, ekdersini aldığım kurslar için başarı belgesi

Yazı yoruma açık... Samsun sadece il ve ilçe milli eğitimde görevli olanlara vereceğini ima etti mesela...

Benim bulunduğum ilçede daha tahtalar gelmediği için eğitim de veremedim ki zaten tekrar alacaklarmış eğitime 2. faz için. boşuna gittik o kadar eğitime de her şey silbaştan

Kara vicdanlı Samsun:) eogrenimden nasıl güncelleyeceğiz ben giriş yaptım ama güncelleyecek bir yer bulamadım.

başarı belgesi vereceklerine okul adına 1 tb lık disk ve 64 gb lık flash verseler, tahtalar için çok daha yararlı olur bence

Hayır hocam belge sadece il ve ilçe milli eğitimlerde görevli Fatih projesinden sorumlu kişilere (eğitici firmator, il koordinatörü ) verilecek. Fatih eğitimi verenlere değil !!!

Bu öğretmen milleti varya, çok önemsediğimden değil mail tüm eğitmenlere gelmiştir. Görev alan tüm eğitmenlere başarı belgesi verilecektir. Okuduğu yazıyı bu kadar farklı yorumlayabilen başka bir topluluk var mıdır? acaba...

M@honi' Alıntı:
Bu öğretmen milleti varya, çok önemsediğimden değil mail tüm eğitmenlere gelmiştir. Görev alan tüm eğitmenlere başarı belgesi verilecektir. Okuduğu yazıyı bu kadar farklı yorumlayabilen başka bir topluluk var mıdır? acaba...

Sayın hocam gelen mail değil resmi yazıdan bahsediyorum ayrıca yazıyı gönderen birim ile de konuştum teyit etmek için. Resmi yazıya ulaşırsanız yazıda ödül verilecekler ile ilgili ilgi tutulan yazı Temmuz 2014 bakanlık görevlendirme yazısı.

Keske dediğiniz gibi olsa...

Mail banada geldi herhalde bize mail gönderdikleri gibi başarı belgeside gönderirler

ben de eğitmenim. Ne işe yarayacak bu belge?Bi artısı yoksa gerek yok bence :)

nosTRa' Alıntı:
Hayır hocam belge sadece il ve ilçe milli eğitimlerde görevli Fatih projesinden sorumlu kişilere (eğitici firmator, il koordinatörü ) verilecek. Fatih eğitimi verenlere değil !!!
Sadece onlara vereceklerse bize niye mail atıyorlar ozaman, onlara başarı belgesi vericez bilginiz olsun diyemi :puhaha: :puhaha:

only61' Alıntı:
Az önce YEĞİTEK'ten yazı geldi...

Değerli Fatih Projesi Eğitmenleri,

FATİH Projesi kapsamında eğitim veren eğitmenlerimize “BAŞARI BELGESİ” verilmesi konulu yazı valiliklere gönderilmiştir.Bilginize.

Bu başarı belgesi hizmet puanı v.b.s puanlara etki eder mi acaba?
Bu yazının illere DYS üzerinden çoktan geldiğini tahmin ediyorum. Benim merakım yazının il MEM'ler tarafından nasıl yorumlandığı.... :?:

BBNET
Geri