:+1:oziie' Alıntı:Çok değil mi 40 saat arkadaşlar. Nerde yazıyor 40 saat durulacak diye hayret bir şeysiniz ha!
Madem okulu siz açıp - siz kapatıyorsunuz, az daha erken gelin de kaloriferleri de yakın bari. Yazıda kaloriferleri yakmaz demiyor çünkü. İsteseler oraya 30 saat yazarlardı, altına da kaloriferleri yakmaz derlerdi :lol:
ortaokuldayım(iho), 36 saat duruyorum. yani 4 saat fark var sadece.. düz ortaokullarda da 35 saat toplam ders.rohun' Alıntı:Arkadaşlar bırakın iyi niyeti fedakarlığı falan işinizi gerektiği gibi kimsenin insiiyatifine bırakmadan yapın ilerde sıkıntı olur. bu işin bi kuralı yönetmeliği olur. Yazıda dediğiniz gibi mesai ile ilgili bi madde yok. Bence onun bi an önce değiştirilmesi gerekir. Her okul kendi kafasına göre müdür insiyatifine göre hareket etmemeli...
şimdi ortaokuldaki öğretmen 30 saat bulunacak aynı ekderi alacak lisede bulunanlar 40 saatle aynı ekderi alacaklar burda bi boşluk var bunun yazıda açıkca belirtilmesi gerekir.
Hocam yönetmeliği var zaten. Eğitim Öğretim saatleri içinde diyor zaten. Okulda dersler kaçta başlıyor mesela 08.00 da kaçta bitiyor 16.00 da ise sizin çalışma saatleriniz bu saat aralığıdır.(Öğle tatili hariç)rohun' Alıntı:Arkadaşlar bırakın iyi niyeti fedakarlığı falan işinizi gerektiği gibi kimsenin insiiyatifine bırakmadan yapın ilerde sıkıntı olur. bu işin bi kuralı yönetmeliği olur. Yazıda dediğiniz gibi mesai ile ilgili bi madde yok. Bence onun bi an önce değiştirilmesi gerekir. Her okul kendi kafasına göre müdür insiyatifine göre hareket etmemeli...
şimdi ortaokuldaki öğretmen 30 saat bulunacak aynı ekderi alacak lisede bulunanlar 40 saatle aynı ekderi alacaklar burda bi boşluk var bunun yazıda açıkca belirtilmesi gerekir.