elitbote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 413 20 Mart 2017 #1 An itibariyle meb engeline takildik sanirim bilgisayar bilişim e fatih agindan girilmiyor sizde durum ne?
An itibariyle meb engeline takildik sanirim bilgisayar bilişim e fatih agindan girilmiyor sizde durum ne?
MaviAteş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 455 20 Mart 2017 #3 ed1903' Alıntı: Şu an giriliyor hocam fiber hattan yazıyorum. Genişletmek için tıkla ... bende
G gülayhoca Aktif Üye Mesajlar 140 20 Mart 2017 #4 gmail ve outlook a giriş yapabiliyomusunuz arkadaşlar. bugün bi gariplik var mail alıp gönderemiyoruz
gmail ve outlook a giriş yapabiliyomusunuz arkadaşlar. bugün bi gariplik var mail alıp gönderemiyoruz
C CeM_G Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 504 20 Mart 2017 #5 http://www.kodlamanisa.gov.tr adresine de giriş yapılamıyor. üstelik gov uzantılı
ThatBeatsAll Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 824 12 Nisan 2017 #6 Dün öğleden sonra biz de BBnet'e girememeye başladık. Geçici bi durumdur diye düşünmüştüm ama bugün de açılmıyor. :shock:
Dün öğleden sonra biz de BBnet'e girememeye başladık. Geçici bi durumdur diye düşünmüştüm ama bugün de açılmıyor. :shock:
E efsa Aktif Üye Mesajlar 206 12 Nisan 2017 #7 bbnete giriyor ama google dan arama yapılamıyor bir de hotmail açmıyor daha doğrusu açıyor kullanıcı şifre giriliyor sonrasında bağlanmıyor bize özgü mü herkeste aynı sorun var mı merak ettim
bbnete giriyor ama google dan arama yapılamıyor bir de hotmail açmıyor daha doğrusu açıyor kullanıcı şifre giriliyor sonrasında bağlanmıyor bize özgü mü herkeste aynı sorun var mı merak ettim
ThatBeatsAll Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 824 12 Nisan 2017 #8 ThatBeatsAll' Alıntı: Dün öğleden sonra biz de BBnet'e girememeye başladık. Geçici bi durumdur diye düşünmüştüm ama bugün de açılmıyor. :shock: Genişletmek için tıkla ... Düzelmiş :shock:
ThatBeatsAll' Alıntı: Dün öğleden sonra biz de BBnet'e girememeye başladık. Geçici bi durumdur diye düşünmüştüm ama bugün de açılmıyor. :shock: Genişletmek için tıkla ... Düzelmiş :shock:
btnotlari Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,285 12 Nisan 2017 #9 bazen google gidiyor google da arama yapmıyor ama sitenin tam adresini yazınca giriyor .. neler neler oluyor uhaha:
bazen google gidiyor google da arama yapmıyor ama sitenin tam adresini yazınca giriyor .. neler neler oluyor uhaha: