Fatih 2.faz kabul

Kodla Büyü

blackrose

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2. faz için kabul nasıl olacak
bugün idarecim
hocam okuldaki tahtaları bir kontrol edelim
çalışıyor mu?
kırık bozuk tahta veya kilit varmı bir rapor bulunsun dedi
geldiklerinde şurda şu problem var burda bu problem var deriz dedi

bu işin amiyane raconu nedir. yada kabul alan varsa tecrübesini paylaşabilir mi?

aynen tecrübeliler paylaşırsa bizde ne yapacağımızı biliriz bize büyük yardımları dokunur..

hocam bahsettiğin 2. faz 1. aşama ise geçen hafta sadece akıllı tahtaları teslim aldık. (alt yapı yok)
süreç şöyle işliyor;
ilk etapta komisyon kurulması gerekiyor (1 başkan 4 üye) asil ve yedek ...bunları halletmişsinizdir önceden...
sonra bazı evraklar var kontrol ile alakalı ek te var),
OPS (akıllı tahtada ki bilgisayar tahtanın arkasında) var mı?, logo var mı? tahta pürüz süz mü? kilit sağlam mı? ayak vidaları sağlam mı vb. gibi sorular var
bilgisayarda yüklü olması gereken programlar var bunları da kontrol ediyorsun...
hepsini yaptıktan sonra sorunlu olanları bir kağıda yazın, kontrol ekibi geldiğinde vestelden arızalı olanları gösterirsiniz yaparlar.
ondan sonra vestelin sayfasına http://etts.vestel.com.tr/ giriş yapıp gerekli yerleri doldurup kaydınızı tamamlıyorsunuz.
en sonunda 7 tane çıktı alıp imzalayıp 5 tane vestel ekibine, 1 tanesi sizde, 1 tane milli eğitime gönderdiğniz mi 1. aşama tamam.
kolay gelsin

Ekli dosyalar

hocam anlamadığım konu bize şifreler verilmeden ve ağ alt yapısı tamamlanmadan bu işi nasıl yapacağız. Sadece fiziksel kontrol yapılabilir bu durumda. var mı önerileriniz bu konuda

fmg66' Alıntı:
hocam anlamadığım konu bize şifreler verilmeden ve ağ alt yapısı tamamlanmadan bu işi nasıl yapacağız. Sadece fiziksel kontrol yapılabilir bu durumda. var mı önerileriniz bu konuda
hocam biz şifreyi il formatöründen istedik. kontrol yapacağız diye. verdiler

Yeni başlık açmak istemedim, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Bu dönem görevlendirildiğim okula ek olarak bir tane daha E.T gelmiş. Tahtayı okula getiren ilgililer kurulum yapabilmemiz için gerekli diye tüm muayene kabul işlemlerini etts den yapıp kaydı oluşturmuşlar.

İki noktada sorunum var birincisi komisyon üyeleri arasında benim ismim yok İsmimin eklenmesi için hangi yolu izlemeliyim. İkincisi bu oluşturulan kaydı iptal edip nasıl tekrar oluşturacağız. (İkinci sorumun cevabı muhtemelen "resul.turna@eba.gov.tr"ye mail atmaktan geçiyor ama genede sormak istedim)

iki sorun içinde bişi yapamazsınız.

komisyona ben de sonradan dahil olamadım.

ETTS ile SMS alıp giriş yapıp, onay verildikten sonra o bayii kardeşi bir daha göremezsiniz.

eğer yeni tahta kurulumu yapmadan onay verildiyse ki bu nasıl olur? ETTS kurulumla ilgili olarak ewet krulum yapıldı bilgisnin MEB'e ve Vestele bildirilmesi demek .

arayın derim.
Kod:
http://fatihprojesi.meb.gov.tr/tr/icerikincele.php?id=13

Anladım hocam teşekkürler ama bizim komisyon üyesi olarak sonradan dahil olamamamız çok garip doğrusu.
Diğer olayda ise şöyle olmuş
Gelmişler kargo teslimi ve işlemlerin başlaması için teslim alındı bilgisi girmemiz lazım deyip site işlemlerini yapıp onay kodunu istemişler. O arada ben girdim devreye kağıtları imzalayıp teslim ettirmedim ama bilgilerin sisteme girişinin iptali için sanırım etts de yer alan kısımdan mail atmak lazım sehven oluşturuldu diye
o konuda acemi olduğumdan sormuştum.

Merhabalar,,

muayene kabul işlemi yapılan okullarda tahtaların kullanımı yapılmakta mıdır. yoksa alt yapı çalışmalarının bitmesini beklemek mi gerekmektedir.

saygıları.

aydınDr' Alıntı:
Merhabalar,,

muayene kabul işlemi yapılan okullarda tahtaların kullanımı yapılmakta mıdır. yoksa alt yapı çalışmalarının bitmesini beklemek mi gerekmektedir.

saygıları.
biz kullanıyoruz..internet bağlanmadı henüz bir çalışmada yok ama tahtaları isteyen kullanıyor.

BBNET
Geri