FATİH Projesi Envanter Bilgilerin​in Güncellenm​esi

Kodla Büyü

kemalatik

Site Gezgini
cbs.eba.gov.tr sitesinden giriş yapıp bilgi güncelleme ve ihtiyaç doğrultusunda donanım talep edilebilmesi için alanlar mevcut. Ancak anlayamadığımız bu uygulama sürekli mi olacak yani örneğin bi sınıf daha açtık akıllı tahta talebini buradan mı yapacağız? Yoksa ihtiyaçları şimdi tespit edip ilerde lazım olacakları istemek mi dana mantıklı?

Sisteme giriş yapıp kaydediyorum fakat bazı bilgiler siliniyor yada tam olarak kaydedilmiyor :?

sarı_sarı' Alıntı:
Sisteme giriş yapıp kaydediyorum fakat bazı bilgiler siliniyor yada tam olarak kaydedilmiyor :?
aynı sorun bende de var bazı bölümlerde MEBBİS üzerinden değişecek deniyor fakat mebbis üzerinde öyle bir bölüm bulamadım

beyazgolge' Alıntı:
sarı_sarı' Alıntı:
aynı sorun bende de var bazı bölümlerde MEBBİS üzerinden değişecek deniyor fakat mebbis üzerinde öyle bir bölüm bulamadım

Şube sayıları yanlış görünüyor ama mebsiste değiştirecek bir bölümde yok.Bu durumda ne yapacağız??

sefeze' Alıntı:
beyazgolge' Alıntı:
sarı_sarı' Alıntı:

Şube sayıları yanlış görünüyor ama mebsiste değiştirecek bir bölümde yok.Bu durumda ne yapacağız??
bide yarın son günmüş

hocam buraya bilgi girişi yapılması gerektiği ile ilgili bir yazı gelmedi bana sizlere geldimi varsa yazı paylaşabilir misiniz?

sefeze' Alıntı:
beyazgolge' Alıntı:
sarı_sarı' Alıntı:

Hocam şube bilgilerini dikkate almayın genel bi sorun var denildi. Diğer bi husus da Fatihle ilgili cihaz vs talepleri buradan yapacakmışız ilerleyen zamanlarda.

Cbs de sadece bilgiler var.Onun haricinde tabletlerin demirbaşa geçirilmesi ile ilgili bir yazı var.Tutanaklar veliye imzatılacak filan denilmiş.O biraz sıkıntılı gibi.

beyazgolge' Alıntı:
sarı_sarı' Alıntı:

mebbisden değil hocam e - okuldan değiştireceksiniz , ben ordan değiştirdim düzeldi

Cbs de Bt sınıfı 0 görünüyor kılavuzda mebbiste düzeltilecek denildi fakat yerini bulamadım bilen var mı acaba ???

arkadaşlar benim anlamadığım konu şu:
bize tablet dağıtılmadı. orda talepte mi bulunacağız. sata uç sayısını falan biz mi gireceğiz..

BBNET
Geri