Fash CS4 te MOTION (tiny ease alpha cw ccw..) NERDE ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hgx2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hgx2

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar flash 8 de movie clip hazırlarken seçilen nesnenin özellikler penceresinde görünen motion seçeneği flash cs4 te yok. :x
Bir motion oluşturmak için framede kareleri seçtikten sonra "klasik ara oluştur" tıklıyorum, özellikler penceresinde sadece "alpha" seçeneği bulunuyor.
Flash 8 deki döndürme(CW, CCW..) gibi seçenekleri nereden bulabilirim, yoksa bu özellikler cs4 ten kaldırıldı mı? yardımcı olursanız sevinirim. :?

Ekli dosyalar

• motion.png
    motion.png
    10.5 KB · Görüntüleme: 1,110
Pencere>kontrol paneline bak. Yolu bu şekilde olması lazım eve geçince tam yolunu yazarım. :)

Hocam sırf bu yuzden ne cs3, cs4 ne de office 2007 kullanmıyorum valla, sinir oluyor insan aradıgı birseyi

yeni versiyon da bulamadıgında.

Ben de hala Flash 8 kullanmaktayım aynı şekilde Photoshop da 7.0 kullanıyorum. Adtasyon problemi yaşıyor insan menüler afrklılaşınca.

okula gelen cs4 ü yükledim, şimdi programlarla cebelleşiyorum, ne nerede. İnternette Flasha 3boyut özelliği eklemişler diye okudum nasıl acaba diye meraktan yükledim ama şimdi bi hareket vermek için yarım saattir uğraşıyorum. 1-2 gün daha kurcalarım beceremezsem geriye dönerim :(
Hasari hocam menülerde bulamadım, zaman çizelgesinde filmin değiştirmek istediğiniz kısmını seçtikten sonra özellikler penceresinde çıkıyormuş onu buldum ama bütün özellikleri aynı anda seçemiyoruz. Biraz kurcalamak gerekiyor.

BBNET
Geri