farklı okulda(ilçede) kadrosu olan btr'ler sınav görev baş.?

Kodla Büyü

bilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
295
merhaba arkadaşlar, mayıs ayında yapılacak olan açık lise sınavları için görevlendirildiğim okulda ilçeden görev talep yazısı geldi. görev almak isteyenleri belirlemek için. Kadrom başka ilçede-(halk eğitimde), 5 gün btr yim bu lisede. bu sınav için görevlendirildiğim okuldan sınavda görev alma talebinde bulunabilir miyim? ilçe ve kadro farklı bi kurumda olunca bi sorun çıkar mı?
 
hocam ben kadromun olduğu okuldan başka bir okulda görevliyim.Kadromun olduğu okuldaki görevlendirmeleri alıyorum görevli olduğum okuldakileri alamıyorum.Ancak bununla ilgili bir yönetmelik yok bildiğim kadarıyla .Bir ilköğretim okulunda ise görev almıştım mesela.
 
Tüm okullara gönderildi diye biliyorum.
Ben imzaladım, okulundaki salon diye yazmıyor, ilçemizde düzenlenecek sınavlar için diyordu.
Siz kadronuzun olduğu okulla görüşün mebbis ayarlamasını onlar yapacak muhtemeln,
veya ilçeye sorun.
 
Sayın Hocam,

Merkezi Sistem Sınavlarında görevlendirmeleri yaparkan tebliğ tebellüğün daha kolay olması için kadrosunun bulunduğu okul yerine öğretmenin fiilen görev yaptığı yerden tebliği tebellüğ istiyoruz. İşlerin daha hızlı olması için. Biz Niğde olarak böyle yapıyoruz ama diğer il/ilçeler nasıl yapıyor bilemiyorum.

Bana göre görevlendirme olduğunuz okuldan yapmanız daha mantıklı.

İyi çalışmalar.
 
teşekkür ederim arkadaşlar, görevlendirildiğim okuldan kadro kısmına kendi kurumumu yazarak başvuru yapıyorum. çıkar ya da çıkmaz bakacağız...
 
Geri
Üst