Farklı okulda BTR görevlendirmesi.YARDIM!!

Kodla Büyü

ModeXL

Site Gezgini
Arkadaşlar çalıştığım ilçede tek bilişimciyim. Okulum ilçe merkezine 30 km uzakta bir köy okulu. Şimdiye kadar BTR görevlendirmelerim ilçe merkezinde Fatih öncelikli okul olmasına rağmen uzaklıktan dolayı kendi okuluma yapılıyordu. Fakat gelecek yıl BTR görevlendirmemi ilçe merkezindeki okula isteyeceğim. Bu durumda size bir iki şey sormak istiyorum.

1- Dersimin olduğu günler köye gitmek durumunda olur muyum?(Yüksek ihtimalle giderim ama emin olmak için soruyorum.)
2- Kendi okulumda yalnızca derslere girmeklemi yükümlüyüm, ordada BTR nin yapacağı işleri yapmak zorundamıyım. Yani bir gün 1 saat dersim var o derse girdikten sonra çekip evime gidebilir miyim?(İlçe merkezine o gün tekrar gitme imkanı olmadığı için)

Okulundaki derslere girmek zorundasın. Okulun ders programını BTR olacağın okula göre ayarlar 1 saat ders koymazlar bir güne hocam.

1- Evet. Hangi gün , hangi saatte dersiniz varsa gidip girmek zorundasınız. İdare de dersleri olabildiğince dağıtmadan , bir arada olacak şekilde programı hazırlamalı

2. Hem evet, hem hayır.
--Kendi okulunuzda sadece derslere girmekle yükümlüsünüz , başka herhangi bir görev kabul etmeyebilirsiniz.
İlçe merkezine geri gitme olanağı yok demişsiniz , yerleşim yerine göre değişir tabii ki bir şey diyemem. Normal şartlar altında 1 saat derse girip eve çekip gidemezsiniz. kalan zamanlarda BTR olarak görevlendirildiğiniz okulda olmanız gerekir. 30 Km çok uzak değil gibi. Bu yüzden dersleri 1 veya 2 güne sıkıştırmalı ve git gelden kurtulabilirsiniz

hocam 2 sorununda cevabı evet ama il koordinatörü ile iletişime geçerek kendi okuluna btr almaya çalış ıkı arada bir derede arafta kalırsın

çok yorulursun ıkı tarafta birtakım idareci mantığıyla sana yıkılır yapmassın bu sefer aran bozulur

bir adamın 2 karısı olmayacağı gibi , bir kadınında 2 kocası olmaz hocam kesin bi çözüm bul btr deyip geçme iki kat performans zorlar seni

BBNET
Geri