farklı okula gorevlendirme

Kodla Büyü
Arkadaşlar bu yıl yeni atandım ve kendi okuluma btr olarak gorevlendirildim. Kendi okulumun yanında 2 okula daha haftada birer gün btr olarak gorevlendirildiğim söylendi ve o okullarada gidiyorum. Toplamda 3 okula gitmem yasal mı? İstersem gitmeme hakkım var mı?

aynı durum benim başıma da gelmişti hocam . tam olarak kim nerde görevlendirmiş sizi? vali mi? görevlendirme yazılarına baktınız mı? söylemeyle olmaz yani.

mebbisine bak hocam orda görevlendirildiğin okul yazar. onun haricinde hiçbiyere gitmene gerek yok.

Görevin size tebliğ edilmesini isteyin. Ne olacak oralara da gidiversin mantığı ile boş kalan okulları aradan çıkarmışlar.

hocam aynen bana da öyle geliyor :) ama bir kaç kişiye sordum ilçede senden başka btr yoksa milli eğitim yapar bunu ama resmi olmayan yollarla yapar. itiraz edersen sıkıntı yaşayabilirsin dediler. yeni stajyer olduğum için fazla da sesim çıkmıyor :) sizce ne yapmalıyım ? kendi okulumda ki müdürle mi görüşeyim yoksa diğer okula kimseye haber vermeden gitmeyim mi ?

Hocam stajyer öğretmen olmanız neyi değiştirir? Böyle laflarla yeni atama öğretmenleri korkutmaya çalışıyorlar ama inanmayın. Her şeyi kanuna uygun yaptıktan sonra hiç bir şey yapamazlar. Ayrıca 3 okulda çalışmakta ne demek? Olması gereken ise sadece kendi okulunuzda BTR olarak devam etmeniz...

BBNET
Geri