tmm onları da iş yerine gidince çekeriz. :+1: Elinize sağlık.bshark' Alıntı:aslında 4 albüm var diğerlerini de upload ediyorum şu anda![]()
PaviDus' Alıntı:Harika bir paylaşım. Teşekkürler...
sanırım bu parça da içinde varPaviDus' Alıntı:Bu da benden olsun. Keman eşliğinde Sarı Gelin. Çanakkale şehitlerini anma gününde fon müziği olarak kullanmıştık. İnsanları konsantre etmek için başka birşey yapmamıza gerek kalmadı...
Yine güncel haberi patlatmışsın hocam :mrgreen: :+1:*cem62*' Alıntı:![]()
Farid Farjad
tarih : 14-15.01.2011 21:00:00
mekan : Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi
Yenibosna/İSTANBUL
bilet fiyatları1. Kategori: 100,00 TL
2. Kategori: 85,00 TL
3. Kategori: 70,00 TL
heyecanla konser gününü bekliyorum...uzun süredir canlı canlı dinlemek istiyordum..
bshark' Alıntı:sanırım bu parça da içinde varPaviDus' Alıntı:Bu da benden olsun. Keman eşliğinde Sarı Gelin. Çanakkale şehitlerini anma gününde fon müziği olarak kullanmıştık. İnsanları konsantre etmek için başka birşey yapmamıza gerek kalmadı...
PaviDus' Alıntı:bshark' Alıntı:sanırım bu parça da içinde varPaviDus' Alıntı:Bu da benden olsun. Keman eşliğinde Sarı Gelin. Çanakkale şehitlerini anma gününde fon müziği olarak kullanmıştık. İnsanları konsantre etmek için başka birşey yapmamıza gerek kalmadı...
Hocam Farid Farjad seslendirmiş ancak paylaştığım bu parça Cihat Aşkın ve Ensari Piano'nun "Minyatürler" albümünden. Keman ve piyanonun duayenlerinden...
http://www.cafrande.org/?p=1912
adresten online dinleyebilirsiniz...