latifemi yanlış anlamazsanız şöyle cevap vermek istiyorum : biz bt öğretmeniyiz hocam, veteriner değiliz ki.. farenin içini niye açtınızymanav' Alıntı:Son değiştirdiğim farede aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Çok kullandığım da bir olay olduğu için çözümü bulamadım takıntı yaptım kendime. Dedim ben bunun içini açayım bi şu tekerleğin mevzusu neymiş bir bakayım, açtım fareyi fakat geri topladığımda artık tekerlek hiç çalışmıyordu![]()
Aynısı bendede oldu.Ama sadece tekerlek çalışmıyor.ymanav' Alıntı:Son değiştirdiğim farede aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Çok kullandığım da bir olay olduğu için çözümü bulamadım takıntı yaptım kendime. Dedim ben bunun içini açayım bi şu tekerleğin mevzusu neymiş bir bakayım, açtım fareyi fakat geri topladığımda artık tekerlek hiç çalışmıyordu![]()
fatihinfedaisi' Alıntı:latifemi yanlış anlamazsanız şöyle cevap vermek istiyorum : biz bt öğretmeniyiz hocam, veteriner değiliz ki.. farenin içini niye açtınızymanav' Alıntı:Son değiştirdiğim farede aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Çok kullandığım da bir olay olduğu için çözümü bulamadım takıntı yaptım kendime. Dedim ben bunun içini açayım bi şu tekerleğin mevzusu neymiş bir bakayım, açtım fareyi fakat geri topladığımda artık tekerlek hiç çalışmıyordu![]()
![]()