E ercool Aktif Üye Mesajlar 134 5 Haziran 2012 #1 faranjit olmuşum bir türlü kurtulamıyorum. az çalışmaktan... ))
Y ymb Aktif Üye Mesajlar 170 5 Haziran 2012 #3 Memurlar 40 saat çalışıyor, onlar neden faranjit olmuyor? haksızlık değil mi bu? Geçmiş olsun bu arada sayın hocam.
Memurlar 40 saat çalışıyor, onlar neden faranjit olmuyor? haksızlık değil mi bu? Geçmiş olsun bu arada sayın hocam.
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,201 5 Haziran 2012 #4 geçmiş olsun hocam dikkat edin kronikleşmesin malum öğretmen hastalıgı
Y yakopasa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 361 5 Haziran 2012 #5 Hocam aynı şey bende de var. 2 yıllık öğretmenim. Daha başladığım ikinci ay başlamıştı bende. Bu sene de 1 aydır çok kötü boğazım ve bir türlü kurtulamıyorum. Öğrencilere bağırmaktan, ortamdaki toz ve toraktan boğaz haşat olmuş valla. :x
Hocam aynı şey bende de var. 2 yıllık öğretmenim. Daha başladığım ikinci ay başlamıştı bende. Bu sene de 1 aydır çok kötü boğazım ve bir türlü kurtulamıyorum. Öğrencilere bağırmaktan, ortamdaki toz ve toraktan boğaz haşat olmuş valla. :x