Ben engelli yerine park etmiş normal plakalı bir araç görmüştüm. Üşenmedim 155'i aradım ve aracın mevkisini gayet net bir şekilde anlattım. 2 saat sonra oradan geçerken aracın aynı yerde (Ankara'da Demirtepe köprüsü üstünde) durduğunu, ceza yazılmadığını gördüm. Yine üşenmeyip bunu da EGM sitesine ihbar olarak girdim. Günler sonra savunma yazmışlar: "aracın plakası bildirilmediği için işlem yapılmamıştır" yazıyordu
Muhtemelen üşenip gitmemişler. Karakolla bu park yerinin arası ise sadece 400 metre...
Benzer şekilde, bir keresinde de engelli yerine park etmiş, normal plakalı lüks bir BMW'nin sağından solundan yürüyüp geçen ve ikinci sıradakilere ceza yazan bir trafik polisi için 155'i aradım. Belki on sefer yanından ileri geri geçip durdu ama ceza yazmadı. Muhtemelen sahibini tanıyordu. Vesselam 1 saat sonra baktığımda BMW ve polis halen oradaydı ama ceza yazılmamıştı.
Şimdi ben vatandaş olarak en fazla bunu yapabilirim. Elimde olsa ceza da yazmak isterim
Yaş 40 olunca ben de düşünüyorum bakalım.

Benzer şekilde, bir keresinde de engelli yerine park etmiş, normal plakalı lüks bir BMW'nin sağından solundan yürüyüp geçen ve ikinci sıradakilere ceza yazan bir trafik polisi için 155'i aradım. Belki on sefer yanından ileri geri geçip durdu ama ceza yazmadı. Muhtemelen sahibini tanıyordu. Vesselam 1 saat sonra baktığımda BMW ve polis halen oradaydı ama ceza yazılmamıştı.
Şimdi ben vatandaş olarak en fazla bunu yapabilirim. Elimde olsa ceza da yazmak isterim