KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 2 Ekim 2015 #1 ARKADAŞLAR ADIMA AÇILMIŞ FACEBOOK SAYFASINI NASIL SİLEBİLİRİM?
K kondansatör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 511 2 Ekim 2015 #2 bol bol şikayet :+1: arkadaşlarınıza soyleyin.
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,794 2 Ekim 2015 #3 evet hocam yaz buraya profil adının linkini, bb ailesi olarak şikayet edelim nedeni de sahte hesap olsun.. :++:
evet hocam yaz buraya profil adının linkini, bb ailesi olarak şikayet edelim nedeni de sahte hesap olsun.. :++:
ozgur24 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,322 2 Ekim 2015 #4 sikayet cok olursa kapatiyorlar diye biliyorum
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 3 Ekim 2015 #5 bence tanıyanlar şikayet etmeli,nereden bilelim art niyetli olunmadığını.Ben şimdi gıcık oldugum birinin hesabını yazsam buraya ve kapansa hoş olur mu? arkadaş listesine yazması daha doğru olur
bence tanıyanlar şikayet etmeli,nereden bilelim art niyetli olunmadığını.Ben şimdi gıcık oldugum birinin hesabını yazsam buraya ve kapansa hoş olur mu? arkadaş listesine yazması daha doğru olur