F@tih:Ağ Altyapısı Semineri(Uzaktan Eğitim)

Kodla Büyü
Sayin hocam.
Belirlenen tarihler arasinda herhangi bir zaman diliminde sisteme giris yaparak oradaki egitimleri tamladiginizda sinavlar olacak
Sinavlardan basari puanini sagladiginizda egotimi tamamlamis olacaksiniz

Basarilar

aydınDr' Alıntı:
Sayin hocam.
Belirlenen tarihler arasinda herhangi bir zaman diliminde sisteme giris yaparak oradaki egitimleri tamladiginizda sinavlar olacak
Sinavlardan basari puanini sagladiginizda egotimi tamamlamis olacaksiniz

Basarilar
teşekkürler hocam...

sarı_sarı' Alıntı:
53 nolu seminere alınmama ragmen eğitimler sayfamda gorunmuyor? Bilgisi olan var mı?
Bende de aynı hocam kılavuzda ilk defa girenler için 24 saat içinde yükleneceği yazıyor ben ilk defa girdim. Bu yüzden olsa gerek...

Yahu bende bitirdim ama hala %50 yaziyor normalde sinavinda gozukmesi lazim eger sinav varsa tabiki

arkadaşlar bu fatih eğitimini bilgisayara indiremez miyiz? elimizde bulunsa her zaman

Sayin hocam
Bilgisayara veya diske kaydedebilecegin vir secenek yok malesef
Izleme yaparken ekrani kayit yapabilirsiniz
Iyi seyirler :D

Sayın Hocam,

mebbis yardım masasına yazarsanız size bu konuda 1 kaç gün içerisinde dönüş yapmaktadırlar.

Hala beklemedeyiz. boşuna mu kursu aldık. yazık. mebbiste kursu aldığımıza dair hiç bir şey yopk

zamanla eklenir hocam bzim de fath eğitmenliği mart sonunda almıstık yeni eklendi. bekleyiniz.

Hizmetiçi : 15/06/2015 16:32:35 Sinan YILDIZ muayene/kabul komisyonu üyeleri resen alınmıştır Reddedildi

toplam başvuru 350 civarı ama benimki reddedilmiş anlamadım sebebini :S

........120 kursu için bu söylediğim

neontester' Alıntı:
Hizmetiçi : 15/06/2015 16:32:35 Sinan YILDIZ muayene/kabul komisyonu üyeleri resen alınmıştır Reddedildi

toplam başvuru 350 civarı ama benimki reddedilmiş anlamadım sebebini :S

........120 kursu için bu söylediğim

aynı durumdayız.

BBNET
Geri