F@tih:Ağ Altyapısı Semineri(Uzaktan Eğitim)

Kodla Büyü
g.cetin.66' Alıntı:
şuanda guncelleme egıtımını uzaktan alıyorum oyle vakıt derdınız yok 23 şubat 8 mart arası ıstedıgım anda kursa gırıs cıkıs yapıyorum vıdeo izleme ve uygulama yapma gıbı dusunun . bir problem yok hatta uzaktan olması daha guzel olmus egıtımı 2 saatte bıtırdım 2 gundur 2.kez bıtırdım vaktınız oldukca egıtıme gırıp çalısıyorsunuz dınlıyorsunuz bu kadar.hatta zor degıl yanı bu ıs daha zevklı kendınızı kasmıyorsunuz tavsıye ederim

sayın hocam ,

güncellem eğitimine nereden başvurdunuz. tekrar bu kurs var mı acaba.

başarılar dilerim..

aydınDr' Alıntı:
sayın hocam ,

güncellem eğitimine nereden başvurdunuz. tekrar bu kurs var mı acaba.

başarılar dilerim..
caylakcekirge' Alıntı:
2015000053 FATİH Projesi - Ağ Altyapısı Semineri 11/05/2015 24/05/2015 Seminer Merkezi 25/02/2015 1000 Kişi
2015000120 FATİH Projesi - Ağ Altyapısı Semineri 08/06/2015 21/06/2015 Seminer Merkezi 20/05/2015 1000 Kişi
2015000130 FATİH Projesi - Ağ Altyapısı Semineri 07/09/2015 20/09/2015 Seminer Merkezi 27/05/2015 1000 Kişi

Bakanlık artık bu eğitimleri de uzaktan eğitim şeklinde vermeye başlıyor..

https://mebbis.meb.gov.tr

uzaktan eğitim semineri nasıl oluyor arkadaslar bilgisi olan acıklayabilirmi 10 günden fazla da günü var heralde

Tuna54^' Alıntı:
Hizmetiçini hangi kriterlere göre aratıyorsunuz faaliyeti açan birim, alt kategori vb. teşekkürler.

merkezi , kurs seçip en altta "uzaktan eğitim" seçeneği var orayı seçtikten sonra aratıyoruz. (Bende çok aramıştım o seçeneği :))

bu seminere 13 gün süre verilmiş uzaktan eğitim semineri nasıl oluyor arkadaşlar bilgisi olan paylaşırsa seviniriz

HOCAM 13 gün en uç rakamdır sizin vaktiniz olur oturur video izler uygulamaları yaparsınız bitirirsiniz .
zaman kavramı yok musaıt oldugunuz her an heryerden gırıp dersı dınlıyor uygulamaları yapıyorsunuz .daha sonra bır sınavı var onuda onlıne yapıyorsunuz

mesela guncelleme egıtım kursu vardı 23 subat - 8 mart arası ben bugun bıtırdım kursu sınavıda yaptım hatta hergun kursu bıtırıyordumda en sonunda sınavıda yapayım cıksın aradan dedım ve bıttı

g.cetin.66' Alıntı:
HOCAM 13 gün en uç rakamdır sizin vaktiniz olur oturur video izler uygulamaları yaparsınız bitirirsiniz .
zaman kavramı yok musaıt oldugunuz her an heryerden gırıp dersı dınlıyor uygulamaları yapıyorsunuz .daha sonra bır sınavı var onuda onlıne yapıyorsunuz

mesela guncelleme egıtım kursu vardı 23 subat - 8 mart arası ben bugun bıtırdım kursu sınavıda yaptım hatta hergun kursu bıtırıyordumda en sonunda sınavıda yapayım cıksın aradan dedım ve bıttı

beklediğim açıklama buydu hocam saolasın. Allah razı olsun

peki bu yil içinde başka bir hizmetiçi eğitime katılım hakkım olacak mı arkadaşlar

Bende görünmüyor maalesef. Merkezi, Uzaktan Eğitim dedim ama sonuç yok.
Başka bir başvurum daha var onu iptal etmem mi isteniyor acaba? :shock:

ben daha önce hiç ağ altyapısı ile ilgili bir kurs yada seminere gitmedim.
bu kurslardan herhangi birine başvurabilirmiyim acaba? yoksa daha önceden bu kursu almış olmam mı gerekiyor?

abbaskara' Alıntı:
ben daha önce hiç ağ altyapısı ile ilgili bir kurs yada seminere gitmedim.
bu kurslardan herhangi birine başvurabilirmiyim acaba? yoksa daha önceden bu kursu almış olmam mı gerekiyor?
Hocam başvurabilirsiniz...

Arkadaşlar uzaktan eğitim semierleri süresince okulda olmak zorunda mıyız ? yani izinli mi sayılıyoruz

Teşekkür ederim hocam ayrıca söylediğiniz için. O zaman tecrübeli arkadaşlar bizi bilgilendirebilir mi? Süreç nasıl işliyor. Belli bir saat aralığında pc başında olmamız mı gerekiyor ya da?

BBNET
Geri