F@tih:Ağ Altyapısı Semineri(Uzaktan Eğitim)

Kodla Büyü

caylakcekirge

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
2015000053 FATİH Projesi - Ağ Altyapısı Semineri 11/05/2015 24/05/2015 Seminer Merkezi 25/02/2015 1000 Kişi
2015000120 FATİH Projesi - Ağ Altyapısı Semineri 08/06/2015 21/06/2015 Seminer Merkezi 20/05/2015 1000 Kişi
2015000130 FATİH Projesi - Ağ Altyapısı Semineri 07/09/2015 20/09/2015 Seminer Merkezi 27/05/2015 1000 Kişi

Bakanlık artık bu eğitimleri de uzaktan eğitim şeklinde vermeye başlıyor..

https://mebbis.meb.gov.tr

Birde şu geliyor aklıma. Ben aldım bu semineri ilk grupla birlikte Antalya'da. Ancak bana kimse şurayı kontrol et, buna bak bakalım olmuş mu demedi. Aldığımla kaldım. Yani eğitim aldık ama kimse bilgilerimizden yararlanmadı.

artık eğitimler yavaş yavaş uzaktan eğitime döneceğe benziyor. İyi olacak gibime geliyor o kadar insanı bir yere toplamak bazen zaman kaybından başka birşey değil. Bide insanlar artık bu tip hizmetiçi eğitimleri tatil gezmesi olarak görüyorlardı.

nereden başvuru yapıyoruz bende görünmüyor.
aynı şekilde Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu güncelleme semineri için dilekçe verdik. bu ne zaman olacak?
nasıl katılacağız bilgisi olan varmı arkadaşlar...

abbaskara' Alıntı:
nereden başvuru yapıyoruz bende görünmüyor.
aynı şekilde Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu güncelleme semineri için dilekçe verdik. bu ne zaman olacak?
nasıl katılacağız bilgisi olan varmı arkadaşlar...

bende bulamadım bende de görünmüyor

uzaktan eğitim olunca başvuru yapanda olmamıs kontenjan bin başvuran 177

ben başvurdum hadi hayırlısı

bende üzülmüştüm 1 tane var o da aöf sınavlarına denk gelmiş diye.... Hazirandakine başvurayım hemen :)

Arkadaşlar ben bu kursa resen alınmışım ama ben bakmasam haberim olmayacak.
Neden haber verilmiyor?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 876
karinca_52' Alıntı:
bende üzülmüştüm 1 tane var o da aöf sınavlarına denk gelmiş diye.... Hazirandakine başvurayım hemen :)

hocam açık öğretim sınavlarıyla ilgisi nedir? bu seminer uzaktan verilmiyor mu?

elma' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

hocam açık öğretim sınavlarıyla ilgisi nedir? bu seminer uzaktan verilmiyor mu?

ilk önce uzaktan değildi hocam.... yeni uzaktan olmuş ... aynı zamanda final zamanlarına denk gelmiş son zamanları... ondan vazgeçecektim ama haziran ayında da varmış güzel oldu

Şu an da bu eğitimi alıyorum.
Uzun bir eğitim olacak gibi,
Eğitimi aldığımız günler izinli sayılsak fena olmazdı en azından yarım gün.

klebsiella' Alıntı:
Şu an da bu eğitimi alıyorum.
Uzun bir eğitim olacak gibi,
Eğitimi aldığımız günler izinli sayılsak fena olmazdı en azından yarım gün.

Sayın Hocam;

Eğitim içeriği ve işleyişi hakkında bilgi paylaşımında bulunabilirseniz emin forumda bu bu eğitime başvurmayı düşünen arkadaşlar içinde yardımcı olacağı düşüncesindeyim.

Başarılar dilerim..

hocam okul çıkışı mı ?
Seminer nasıl uzaktan yapılıyor ? Hafta Sonu mu ? okul izin durumu nedir ?
Bilenler anlatsa da bizde ona göre karar versek.

şuanda guncelleme egıtımını uzaktan alıyorum oyle vakıt derdınız yok 23 şubat 8 mart arası ıstedıgım anda kursa gırıs cıkıs yapıyorum vıdeo izleme ve uygulama yapma gıbı dusunun . bir problem yok hatta uzaktan olması daha guzel olmus egıtımı 2 saatte bıtırdım 2 gundur 2.kez bıtırdım vaktınız oldukca egıtıme gırıp çalısıyorsunuz dınlıyorsunuz bu kadar.hatta zor degıl yanı bu ıs daha zevklı kendınızı kasmıyorsunuz tavsıye ederim

Hizmetiçini hangi kriterlere göre aratıyorsunuz faaliyeti açan birim, alt kategori vb. teşekkürler.

BBNET
Geri