F@TİH PROFESİNİ KİM YÜRÜTECEK?

Kodla Büyü
hocam aslında fatihin yürütülecek bir yeri yok eğer pilot okullardan birini gördüyseniz orda bize ihtiyaç yok.fatih kendi kendine yürür.

ilyas33' Alıntı:
hocam aslında fatihin yürütülecek bir yeri yok eğer pilot okullardan birini gördüyseniz orda bize ihtiyaç yok.fatih kendi kendine yürür.
detay verir misiniz hocam?
pilot okul ben gormedim lakin eğitek vb kurumlar zaman zaman fatih içn bt öğrt. öneminden bahsettiler.. biraz tezat olmuyor mu?

ben hiç bahsettiklerini duymadım fatih için BT öğretmenin önemini ne nimet ç. nede ömer d.hiç biri bahsetmedi.fatihde öğretmen eğer parmağı ile duvara çift tıklayabilirse herhangi bir öğretmen fatih yürür g,der.içerik güncelleme desen biz öğrencinin içeriğini güncellermiyiz yada hangi öğretmenin çeriğini güncellemekle bitirebiliriz?zaten güncellemede kolay ebamarket hazır menüsü var içerikleri güncelle diyorsun hazır bütün e-kitap sunu video vb... tak tak tak kendi indiriyo.sadece dedimya çift tıklama en zoru.zaten fatih sisteminiz bakanlıktan bizzat izleniyor.eğer tahtanızın ağ kablosu takılı değilse bakanlıktan görülüyo ve neden takılı değil diye okul aranıyo hemen belki senin bile haberin olmadan bakanlığın hangi tahtanın kablosu takılı değil hangi bilgisayarın sistemin dışında görebiliyor.

BBNET
Geri