Ezeli Rekabette Son Nokta :)

Kodla Büyü

ozgurel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bahane ne olursa olsun bu ayıp GS'a yeter, maçtan kaçmak da ne demek :?

Ekli dosyalar

• fatif.jpg
    fatif.jpg
    53.6 KB · Görüntüleme: 1,183
B_20466_baskan-b.jpg

KİRLİ OYUNUN PARÇASI OLMAYACAĞIZ!

Türkiye’de basketbolu yönetmekle görevli, ancak ipleri başkalarının elinde olan bir federasyonun bugün aldığı kararı tanımıyoruz.

Basketbol takımımızın hocası Ergin Ataman’ın dün akşam açıkça uyardığı gibi ve yöneticilerimizin basın toplantısında ortaya koyduğu tüm somut delillere rağmen, can güvenliğinin olmayacağı bir maçın seyircili oynatılması, tek kelimeyle Türk sporuna ihanettir.

Kimsenin arzulamadığı vahim sonuçlara yol açabilecek bu kararda uyarılarımıza rağmen ısrar edilmesi tam bir sorumsuzluk örneğidir.

Bu maçın mutlaka şaibesiz bir hakem kadrosuyla ve seyircisiz oynatılması gerekirdi.

Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez.

Play-off boyunca verdiği kasıtlı kararlarla niyetini ortaya koyan ve şike sürecinde tapelerde adı geçen hakemin, bu hayati maça atanması bile, federasyonun iplerinin kimlerin elinde olduğunu göstermektedir.

Can güvenliğini hiçe sayan ve hukuku ayaklar altına alan bu kararlar karşısında, Galatasaray Erkek Basketbol takımı Perşembe günkü maça çıkmayacaktır ve bu kirli senaryonun bir parçası olmayacaktır.

Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü, elindeki belgeler ve bilgiler ışığında, uluslararası federasyonlar ve uluslararası hukuk kurullarında hak arayışını da sonuna kadar sürdürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

:o Evet! Çok gerçekçi ve inandırıcı bir açıklama. Ben tatmin oldum şahsen :puhaha:

......................
.............................
Gelinen noktada Fenerbahçe Spor Kulübü olarak karşı karşıya kaldığımız gerçek, artık sadece bu külübün yarıştığımız takımlarını değil, bu külübü yönetemeyen yöneticilerinin korkularını da yenmek zorunda olduğumuz gerçeğidir..

Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kapağı yapmamış, yapıştırmış resmen :!:

Salazar'ın dönemdaşı İspanya diktatörü Franko da, bugün diktatörün takımı olarak da anılan Real Madrit'e Barnebau Stadı'nı yaptırırken, “Bana 100 bin kişilik bir uyku tulumu yaptırın” demişti

Hakketen son zamanlarda yaşanan olaylar mide bulandırıcı, Burada bari olmasın ben haklıyım, sen haksızsın muhabbeti. Çünkü içi boş :-1:

şikebahçenin yönettiği Türkiye Basketbol fenerasyonu şaibeli olarak atadığı hakem üçlüsü ve 5.maçtan sonra ver(e)mediği seyircisiz oynama cezasıyla taraflı tutumunu ortaya koymuştur ki biz fenevin sahasında kupa kaldırmaya bıkmayan bi takım olarak olayın maç değil yeneriz yeniliriz ama oyunlara alet olmayız hazırlanmış senaryonun piyonu olmayız diyerek DİK DURUŞUMUZU göstermiş bulunuyoruz. Şimdi kendi kendilerine oynayarak kupalarını alsın şikeciler... başkanları şikeden oyuncuları ırkçılıktan ceza alıp doğruluk dürüstlük adaletten bahsedenler...

Not: Kendi takımımı ve tribünlerde olan olayları savunmadığım gibi nasıl hak ettiğimiz cezayı aldıysak 5. maçtan sonra da hak edenlerin hak ettiğini almasını isterdim ama bu ülkede ZOR... tribüne girmesi yasaklı hak mahrumiyeti olan yöneticiler, başkanları cezayı tanımayarak tribünde yer alıyor kimsenin sesi çıkmıyor...

Gelen misafire söv söv ondan sonra maçtan kaçıyolar, he yav he.

Her iki takımın ya da seyircinin savunullcak pek fazla bir yanı yok ..
son maçta bayanlar bile fenerbahçelilere küfrü etti..
tabelaya kqav-hvehanene ağzıyla hakaretler yazıldı..
ve dah niceleri..
al birini vur ötekine..

ama maça çıkmıyoruz ne demek ya..
can güvenliğimiz yok diyor..
sanki maç esad arena da oynanacak..

Ülkerspor ile efesin yaristigi arada türk telekom ve darussafakanin zirveyi zorladigi zamanlar ne güzel zamanlarmis. Fener ile galatanin esamesi okunmuyordu da zevkle seyrediyorduk maclari kavga gürültü cikmadan. Futbolu kirlettiler simdi basketbolu kirletiyorlar birbirinden asabi kalir yani yok bunların cirkeflikte

galatasaray bundan bir kaç yıl önce basketbol kısmını kapatacağını söylemişti gideri gelirinden fazla olduğu için ozaman beceremedi şimdi bu olayları bahane edip kapatacak sanırım bence amaç bu olmalı yoksa durum fenevin her zaman ki hali
bir galatasaraylı olarak yönetim istifa diyorum

Yıllar evvel juventus "can güvenliğimiz yok" diyerek gs maçına gelmeyeceğini açıkladığında ne şerefsizlikleri kalmıştı ne de bilmem nelikleri (söyleyemedim burdan)...
Sadece ortamı germek için, sahada değil masada kazanmak için yaptıklarını bizzat söyleyen camianın mevcut başkanı, maça çıkmayacaklarını açıklarken hala bizim başkanımıza saldırıyor, hala ortamı geriyor...

Gelmeyin oğlum, çokta tınnn..

Ayrıca;
Hani son topa kadar mücadeleydi ???????

fenerin terbiye edilmesi lazım ...
ne dedi başkan aziz : paralı köpekler :D ama hala köpeklik yapanlarla dolu fenev
terör örgütü sınıfına alınmalı bence fenerbahçe maalesef iyilerde arada yanacak

Burada bari olmasın ben haklıyım, sen haksızsın muhabbeti. Çünkü içi boş

+1

Korkup kacmak diye buna diyolar galiba. Korkunun ecele faydasi yok. Fener eze eze yenmek istedi galiba yoksa galatasarellenin sahasinda rahat yenmesi lazimdi

CESURLAR BİR GÜN KORKAKLAR HERGÜN ÖLÜR!
FENERBAHÇE'NİN EZE EZE ALDIGI BU KUPA HAYIRLI OLSUN.
TEBRİKLER FENERBAHÇE

Şike yapanlar, hakem tehdit edenler, taraftardan fanatik gazeteciler, kısaca tüm pislikler temizlenmedikce sporumuz geriye gitmeye devam edecek.

Aziz Yıldırım'ın oturduğu siteden komşusu ve kiracısı olan Turgay Demirel'in yönettiği federasyondan adalet beklemek saçmadır... GALATASARAY'ımızı tebrik eder, yanlı hakemlerin ve disiplin kurullarının olduğu sürece dik duruşunu devam ettirmesi dileğiyle...

BBNET
Geri