EYLEM-Sınavlarda Görev İstemeyelim!!!!!

Kodla Büyü

tamram

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
272
Memurlara özellikle Biz Öğretmenlere yapılan-söylenen Herşeye Karşı Tepkimizi ortaya Bundan sonra yapılacak olan AOF- Açık lise -SBS, LYS vb sınavlarda görev almayarak koyalım. Meydanlara inmeye korkuyoruz, sevk alamıyoruz, grev hakkımız yok(!!) ama sınavlarda görev istememe hakkımız var en azından bu hakkımızı kullanalım.
 
ben almayı düşünmüyorum zaten. 39 lira. Tüm haftasonun gidiyor. Türk Eğitim-Sen böyle bir eylem düşünüyor.
 
derse girmemek birşey çözmez ama bu şekilde bir eylem ortalığı yıkar katılım olursa.
 
Bencede en güzel eylem-tepki bu olur. Yapılacak ilk sınavda görev almayacaksın, resen verilen sınav görevi için o gün sevk alıp sınavı yaptırmayacaksın ki ses nasıl duyurulur görsün millet. Ben sonuna kadar destekliyorum bu tepkiyi...
 
Katılıyorum. Bu eylemi de sendikalar aracılığıyla herkese duyurmak lazım. Onlara bu görüşü bildirmek lazım.
 
pek umutlu değilim açıkçası bu şekilde yapılacak bir eylemden...daha dün siyasi olamayan herkesin hem fikir olduğunu düşündüğümüz maaş zammına karşı 1 günlük iş bırakma eylemi vardı 3 konfederasyon katılım kararı aldı son anda memursene ait eğitim birsende katıldı..hatta bakan öğretmenlere ceza verilmeyeceğini söylemesine rağmen 50 kişilik bir okuluz 20-25 kişi katıldı ilk başta rakam güzel geliyor ama sadece içinde 3 kişiyiz sevk almadan katılan..şimdi soruyorum amacına ulaşmışmıdır yapılan bu bir sevk eylemi değil bir günlük iş bırakmaydı..bu tarz bir eylemde katılım böyle olduğuna göre sınava girmeyelim demek ve buna destek bulabileceğimizi hiç sanmıyorum..öğretmenler olarak bizi yapılanların haklı olduğunu düşünüyorum artık kendi içerimizde bir bütün olamıyoruz haklarımızı savunamıyoruz hak dediğin verilmez alınır kimse aa siz az alıyormuşsunuz alın size demez...ve ben umutlu değilim artık bu meslektende meslektaşlarımdan da...
 
Sendikal olmadığı sürece katılım bireysel olur hiç bir anlamı yok. Bu tip bir eylemi eğitim-senli bir arkadaşa söyledim : "Sınava girelim ücretimizi alalım" dedi. Doğru Eğitim-senin katılmadığı hiç bir eylem hareket caiz değil. Diğer sendikalar için de geçerli bu durum.
 
Ha ben hiç bir sınava girmedim öğretmenlik hayatım boyunca. Alsınlar ücretleirin s......r bir taraflarına demişimdir hep. 7 sene önce de şimdi de.
 
böyle bir eylem olursa katılımın herkes tarafından yapılması gerekir. Aksi takdir de Bizim ilçe de 1500 öğretmen var ve 200 tanesi bir sınavda görev alıyor diyelim. Tamamı katılmadığı sürece 200 öğretmen bulmak zor olmaz kanaatindeyim. Böyle bir eylemin ses getireceği muhakkak ama herkes tarafından katılım olduğu sürece...
 
öğr odasında söyledim linçe maruz kalıyordum az kalsın. çocukların gelecekleriyle oynamak yakışmaz dediler. hocam ne alakası var. kimse seçmezse ücreti artıracaklar mecburen dedim nafile.
 
7,8 TL'nin hesabını yapanlar 39 TL'nin hesabını yapar arkadaşım. Görev alacak o kadar çok hevesli kişi var ki anlatamam.
inş herkes katılır da, güzel bir sonucu olur.
 
mevali' Alıntı:
Kimse yapmaz bunu arkadaşlar, millet 1 kuruşa takla atıyor.

Karakter meselesi...

2011-2012 öğretim yılında hiçbir sınavda görev istemedim. İstemeyi de düşünmüyorum...
 
üst arama, cüzdan getirmeme olayından beri zaten protesto ediyorum ve görev almıyorum.
 
Geri
Üst