uhaha: :++: Ben Hataydayım hocamzysimsek' Alıntı:ADANADAN BEN VARIM SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIM :+1:
Hocam siz nerdesiniz olumlu düşünün siz? ilinizi organize ederek başlayabilrisiniz işepneuma_ex' Alıntı:Merak etme hocam bu başlıktan şimdilik birşey çıkmaz seneye eylül ayında formatörlük kalktığında hep beraber doldururuz bu başlıkları![]()
zeynel hocam hatırlarsan formatörlük ve resen atamalar için valiliğe 13 kişi gitmiştik. konuştuktan sonra arkadaşlar kafeye oturmaya gittiler. sen ben ve erkek lisesi formatörü arkadaş birlikte yürümüş dağılmıştık.zysimsek' Alıntı:adanada hangi okuldasın hocam
uhaha:  
uhaha:  güleyimmi sinirleneyimmi karar veremiyorum...durumumuz içler acısı ve baksanıza şurada 3-5 kişi var ve bu 3-5 kişi ceza bile alacak ama şu yerinden kıpırdamıyanlar bi yandan eleştirip bi hak elde edildidemi ondan yararlanacak mücadele edene versinler bence olmasın öle ağustos böceği ve karınca meselesi .....bırak gitsin diyorum sürünsün öğretmenler..yapılan az bile..Buraya yazma hocam " Yenidek Kitlesel Eylem" in altında açarmısın başlığı o şekilde diyorum ben.eeeee' Alıntı:Denizli....