Eylül semineri ilerleme sorunu

Kodla Büyü

kaya23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2026 Eylül Dönemi Meslekî Çalışma Semineri - TÜM ÖĞRETMENLER (Temel Eğitim Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmenler hariç) seminerinde bakanın konuşmasından sonra Yeni EBA bölümünün açılış videosundan sonra ilerlemiyor. Üç farklı tarayıcıdan denedim olmadı. Sizde durum nasıl?

2026 Eylül Dönemi Meslekî Çalışma Semineri - TÜM ÖĞRETMENLER (Temel Eğitim Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmenler hariç) seminerinde bakanın konuşmasından sonra Yeni EBA bölümünün açılış videosundan sonra ilerlemiyor. Üç farklı tarayıcıdan denedim olmadı. Sizde durum nasıl?
Aynen hocam dediğiniz bölümde, %16da takılıyor maalesef, 10 kere denedim artık bıkkınlık geldi bıraktım.

Eba logosu altında Hadi Başlayalım yazısına tıkladınız mı hocam?

Ekli dosyalar

• IMG-20260901-WA0004.webp
    IMG-20260901-WA0004.webp
    20.8 KB · Görüntüleme: 464
Bitti, EBA nin tanıtılması iyi olmuş, bağımlılık kısmı biraz sıkıcı. Ama faydalı

Sabah 10 itibari ile tekte bitirdim.

sınıf öğretmenleri eba tanıtımında 10 sanıyede bir ileri tıklamak gerekiyor. bu normal mi sizce?
10 saniye mi bilmiyorum ama eba ve yazek te tıkladık o kadar. Her konu geçişinde tıkladık.

Bakanın konuşması(1 video) ve bağımlılık(3 video) normal videolar.

Son düzenleme:
Orta okul branş öğretmenleri 3. Video yu mu izliyor ? ( İmam hatip değiliz )
Kaçıncı video bilmiyorum ama Anaokulu, ilkokul ve ortaokul, lise var. Temel eğitim harici denenler lise gurubu oluyor. Anaokulu da belli hocam yazıyor. Kalan ilköğretim ve ortaokul öğretmenleri benim anladığım.

mesleki ve teknik anadolu lisesindeyim, herhalde buydu izlenecek(temel egitim genel mudurlugu bunyesinde gorev yapanlar HARİÇ) ?

Ekli dosyalar

• IMG_7149.webp
    IMG_7149.webp
    44.5 KB · Görüntüleme: 383
ilksms
Geri