Explorer 9'dan eokul ve mebbis'te butonları tıklayamıyorum.

Kodla Büyü

cenkeroguz

Üye
Explorer 9'dan eokul ve mebbis'te butonları tıklayamıyorum. Explorer'ı kaldırıp daha düşük versiyonunu yüklemek istedim, onu da kaldıramadım. Chrome ve mozilla'dan zaten giriş yapılamıyor. Daha önceki konuları inceledim, bir arkadaş, en iyi çözüm olarak format önermiş. Format atınca giriş yapabileceğim garanti değil, ne olur bahtınıza düştüm, yardım edin bana abilerim, ablalarım...

sayın arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum başka pcde rahatlıkla tıklanıyor ama kendi pcmden linklere tıklayamıyorum bilgisi olan var mı acaba??

başlat menüsünde internet explorer eklenti yok benzeri bi kısayol olması lazım bir de öyle deneyin çalışırsa eklentilerden biri sebep oluyor demektir

internet seçeneklerinden gelişmiş sekmesini tıkla oradan sıfırla butonuna tıkla ve tekrar dene hocam

furkan4304' Alıntı:
hocam güncelleştirmelerden ie9 u kaldır.ie8 e dön.
hocam herşeyi denedim ama olmuyor, javayla ilgili bir sorundur deyip sildim yeniden yükledim olmadı e okul ve mebbisteki bazı linkleri açmıyor. anlayamıyorum .net çatısıyla ilgili olabilir mi acaba saçma olacak belki ama. bu arada akordeon linklerle alakalı bir durum da olabilir..

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Yukarıda yazılanların hepsini denememe rağmen e-okulda yazdır yinele yardım butonları çalışmıyor (Durum çubuğunda sayfada hata diyor) ama aynı sırada bulunan çıkış butonuna tıkladığımda o çalışıyor.

BBNET
Geri