dosya adı değiştirildiğinde de engelliyor mu hocam ? öyleyse süper vallaalfa-turk' Alıntı:netop school ile öğretmen bilgisayarından öğrenci bilgisayarına bu kısıtlamalar yapılıyor. istediğiniz programı yasaklayabilirsiniz. öğrenci yasaklanan programı açmaya çalıştığında "öğretmen tarafından ellenmiştir" şeklinde bir uyarı çıkıyor
hiç denemedim.bshark' Alıntı:dosya adı değiştirildiğinde de engelliyor mu hocam ? öyleyse süper vallaalfa-turk' Alıntı:netop school ile öğretmen bilgisayarından öğrenci bilgisayarına bu kısıtlamalar yapılıyor. istediğiniz programı yasaklayabilirsiniz. öğrenci yasaklanan programı açmaya çalıştığında "öğretmen tarafından ellenmiştir" şeklinde bir uyarı çıkıyor![]()
Hocam bekliyoruz ...vlk4n' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bu şekilde bunun önüne geçmek çok zor yüzlerce exe var ben bu işlem için bir program yazıyorum. Beyaz liste hazırlıyorum sadece izin verdiğim programlar çalışıyor. Diğer türlü kara liste ile bu iş olmaz. Şuanda tek sorun visual studio programlarında onlar her uygulama içn farklı exeler oluşturduğu için program onları ayıklayamıyor
linu_x' Alıntı:Hocam bekliyoruz ...vlk4n' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bu şekilde bunun önüne geçmek çok zor yüzlerce exe var ben bu işlem için bir program yazıyorum. Beyaz liste hazırlıyorum sadece izin verdiğim programlar çalışıyor. Diğer türlü kara liste ile bu iş olmaz. Şuanda tek sorun visual studio programlarında onlar her uygulama içn farklı exeler oluşturduğu için program onları ayıklayamıyor
murat_alb' Alıntı:ayrıca gpedit.msc den de istenilen programı engelleyebilirsiniz