ziyaunal' Alıntı:nerde yaptırdınız. ne kadar ödediniz. herhangi bir sıkıntı oldu mu? göz numaranızın ilerlemesi durmuş muyud?
3.5 ve 3.75 astigmat vardı hocam ek olarak 0,50 ye 0,75 miyop vardırealhalil' Alıntı:peki hocam astigmat varmıydı siz de? o etkili oluyormuymuş acaba?
soouuk' Alıntı:Ameliyat öncesi test yapılmıştır muhtemelen..Retina kalınlığını falan ölçmek için..Ben 4 yıldır lens kullanıyorum,Retina incelmiş olabileceği için ameliyattan çekiniyorum biraz.Bu konuda bir bilginiz var mı?
ziyaunal' Alıntı:hep şöyle bir tez var. iyi bir şey olsa gözlüklü göz doktoru kalmazdı diye. ben de çok istiyorum gözlük kullanmayan bilmez ne kadar hayatı kısıtladığını. sizin doktor gözlüklü müydü![]()
soouuk' Alıntı:Benim göz doktorum da çok iyi bir doktor ve gözlüklü..Ayrıca kendisi lazer ameliyatı yapmıyor. "Lazer ameliyatları için ne düşünüyosunuz?" diye sordum..Güzel birşey,ben de lazer uygulamak isterdim ama makineleri çok pahalı,biz ticari olarak hastanemize yeterli kârı sağlamayacağını düşündüğümüz için lazer ameliyatı yapmıyoruz ama istediğin bir hastanede gidip yaptırabilirsin demişti![]()
jetcool' Alıntı:Hocam geçmiş olsun . Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz .
soouuk' Alıntı:Canım çekti walla benim deYarın dünyagöz'e uğrayayım bakalım bi
![]()
Hocam dünya göz de ameliyat ücretini paylaşırsanız iyi olur. Zira bu yaz ankara dünya göz hastanesi normal bir göz muayenesi için benden 97 TL talep etmişti.soouuk' Alıntı:Canım çekti walla benim deYarın dünyagöz'e uğrayayım bakalım bi
![]()
invem' Alıntı:geçmiş olsun gözlüksüz olmak isterdim ben de ama korkuyorum
asp-php' Alıntı:2007 de ben olmuştum. 1,75 miyop vardı. 6 yıldır gözlüksüz
kelebeketkisi' Alıntı:Ben de sekiz senedir lens kullanıyorum lazer yaptırmak istiyorum ama 40 yasına kadar beklememi tavsiye etti bazı arkadaslar cunku tekrar göz bozulursa bir daha lazer yapilamiyormus. Ama artık lens ve gözlüğe tahammülüm kalmadı acaip bas ağrısı yapıyor.
kelebeketkisi' Alıntı:Ben de sekiz senedir lens kullanıyorum lazer yaptırmak istiyorum ama 40 yasına kadar beklememi tavsiye etti bazı arkadaslar cunku tekrar göz bozulursa bir daha lazer yapilamiyormus. Ama artık lens ve gözlüğe tahammülüm kalmadı acaip bas ağrısı yapıyor.
2-3 sefer muayene oldum sorun yaşamadım artış yok. Sadece güneşe karşı hassasiyet arttı.ziyaunal' Alıntı:asp-php' Alıntı:2007 de ben olmuştum. 1,75 miyop vardı. 6 yıldır gözlüksüz
hocam herhangi bir sorun yaşadıdnız mı? yeniden numara artışı vs?
...Bugünkü wave front teknolojisi uygulanarak yapılan ekzimer lazer veya LASİK müdahaleleri mutlaka direkt uygulanan lazer teknolojisinden daha iyi sonuç vermektedir. Fakat daha alınması gereken çok uzun bir yol vardır. Çünkü, görüntü yukarıda sıraladığım beş ortamdan geçip tekrar geri döndüğünde her ortamdaki küçük hatalar bir sonraki ortamdaki hatalarla birleşerek geometrik yanlışlara neden olabilmektedirler. Bu nedenle wave front teknolojisi şu anda herkese önerilecek bir teknoloji değildir.
güneşe karşı hassasiyet derken ne derece hocam. plajda güneş gözlüğü olmadan duramıyormusunuz mesela? veya güneş gözlüksüz araba kullanmak sorun yaratıyor mu?asp-php' Alıntı:2-3 sefer muayene oldum sorun yaşamadım artış yok. Sadece güneşe karşı hassasiyet arttı.ziyaunal' Alıntı:asp-php' Alıntı:2007 de ben olmuştum. 1,75 miyop vardı. 6 yıldır gözlüksüz
hocam herhangi bir sorun yaşadıdnız mı? yeniden numara artışı vs?