hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,957 6 Temmuz 2020 #1 Excell'de öğrencilerin tercihlerine göre, puan üstünlüğü esas alınarak istedikleri bölümlere gitmesini sağlayacak mini bir tercih robotu yapabilir miyiz? Ekli dosyalar tercih robotu.zip tercih robotu.zip 14.6 KB · Görüntüleme: 279
Excell'de öğrencilerin tercihlerine göre, puan üstünlüğü esas alınarak istedikleri bölümlere gitmesini sağlayacak mini bir tercih robotu yapabilir miyiz?
K kalelibilişim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,776 30 Temmuz 2020 #2 Ekteki dosyayı düzenleyerek yapabilirsiniz. Ekli dosyalar tercih_robotu.rar tercih_robotu.rar 304.2 KB · Görüntüleme: 282
K kalelibilişim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,776 6 Ağustos 2020 #4 Hocam sizin dosyayı düzenledim. Ayrıca kendim de iki dosya ekledim. İnceleyebilirsiniz. Ekli dosyalar Tercih Robotum.rar Tercih Robotum.rar 193.8 KB · Görüntüleme: 245 Son düzenleme: 3 Eylül 2020
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,957 11 Ağustos 2020 #5 Ellerinize sağlık. Sadece puan sırasına göre listeyi yapmamız yeterli oluyor. Çok teşekkür ederim.
K kalelibilişim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,776 13 Ağustos 2020 #6 Rica ederim hocam. Tercihleri de veri doğrulama yoluyla listeden alırsanız hatalı veri girişinin önüne geçmiş olursunuz.
Rica ederim hocam. Tercihleri de veri doğrulama yoluyla listeden alırsanız hatalı veri girişinin önüne geçmiş olursunuz.