neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 18 Şubat 2013 #1 Excel'den anlayan ve birazcık vakti olan hocalarımızdan biri bakabilir mi? Saygılar. (Bir turnuva puan durumu çalışması) Ekli dosyalar neverjealous.rar neverjealous.rar 9.1 KB · Görüntüleme: 93
Excel'den anlayan ve birazcık vakti olan hocalarımızdan biri bakabilir mi? Saygılar. (Bir turnuva puan durumu çalışması)
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 19 Şubat 2013 #3 En azından bir fikir paylaşımı olsaydı
desouza82 Aktif Üye Mesajlar 237 19 Şubat 2013 #4 hocam tek yarışmacıya göre yaptım. diğerlerini sen formüllerden uygula. bak bakalım olmuş mu? Ekli dosyalar neverjealous.rar neverjealous.rar 9.3 KB · Görüntüleme: 45
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 19 Şubat 2013 #5 Teşekkür ederim ufukaslan82 hocam, excel'im biraz zayıftır ama bakınca anladım. Diğerlerini yapamazsam rahatsız ederim sizi. Saygılar.
Teşekkür ederim ufukaslan82 hocam, excel'im biraz zayıftır ama bakınca anladım. Diğerlerini yapamazsam rahatsız ederim sizi. Saygılar.
desouza82 Aktif Üye Mesajlar 237 19 Şubat 2013 #6 buralarda olursam yardımcı olmaya çalışırım hocam...
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 19 Şubat 2013 #8 Ben de tam işi çözüp yapmaya çalışıyorum. Yine de çok teşekkürler joombal hocam. Bunu da inceleyeceğim. Saygılar.
Ben de tam işi çözüp yapmaya çalışıyorum. Yine de çok teşekkürler joombal hocam. Bunu da inceleyeceğim. Saygılar.