Excel'de çıktı alınca yazılar küçük çıkıyor!

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan skolst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

skolst

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
431
Arkadaşlar Görünüm menüsü--> Sayfa Sonu Önizlemeden gerekli ayraları yaptıktan sonra çıktı almaya geldiğimde yazılar sayfaya çok küçük çıkıyor neden böyle oluyor anlayamadım!
 
Hocam baskı önizleme yaptıktan sonra sol üstte sayfa yapısı kısmı var ordan ölçekleme kısmı muhtemelen %100'ün altında seçilmiştir.Bunu artırın sorun çözüecektir
 
Hocam ölçek %61 de ölçeği büyütünce sayfa önizleme yaptığımda 4.kitap kısmı çıkmıyor bu sefer ne yapacağım bir bakar mısınız?
 
Öncelikle görünüm menüsünde sayfa önizlemeyi seçin burdaki mavi çervenin yazdırılacak alanın alanı tamamını kapsadığına bakın.Sonra tekrar önizleme(dosya menüsünden)ye bakın.Eğer sorun devam ediyorsa ölçeklendirmeden sayfayı sığdırı seçin.Umarım çözülür.

Hocam sizin eklediğinizde bende sorun yok.Kitap4 önzilemede görünüyor sorun yok.İsterseniz bu sayfayı başka bir bilgisayarda açın
 
Arkadaşlar sizin yolladığınız dosyalarda da benim dosyam gibi sanki yazılar gerçek puntosunda çıkmıyor daha küçük gibi çıkıyor.ölçeklendirmeyi arttırdığım zaman bu sefer mavi çerçevenin yazdırılıcak alanı küçülüyor!
 
gerçek punto için %100 de yazdırmanız lazım. onun içinde iki sayfaya bölmeniz gerekebilir. 11 - 12 punto, %100 ile tek sayfaya zor sığar hocam. kolay gelsin.
 
Phascolarctos cinereus' Alıntı:
gerçek punto için %100 de yazdırmanız lazım. onun içinde iki sayfaya bölmeniz gerekebilir. 11 - 12 punto, %100 ile tek sayfaya zor sığar hocam. kolay gelsin.
 

Ekli dosyalar

Tek sayfaya sığması biraz zor.

Her sayfada 2 şer kitap için imza vs. bölümler bulunarak sayfanızı düzenleyin.

Tek sayfaya sığarsa karakterler ister istemez küçülmek durumunda kalacaktır.

Biraz küçülterek denemeye çalıştım. Ektekine göz atın.
 

Ekli dosyalar

hocam sayfa ölçeğini %100 de bırakmayı nasıl başardınız illa ki ölçek küçülüyor?puntoyu sadece 10 a düşürerek mi yaptınız?
 
puntoyu küçülttüm. Tablonun üstündeki ve solundaki boş satır ve sütunları sildim.
 
BBNET
Geri
Üst